23.2.10

ΣΟΚ – Βασάνιζαν για 2,5 ώρες 16χρονη κόρη ηθοποιού ¨Άγνωστοι ¨που γνώρισε στο Facebook

Σοκ έχει προκαλέσει η είδηση ότι παρέα εφτά ατόμων, πέντε κοριτσιών και 2 αγοριών,που προσέγγισαν τη 16χρονη κόρη του ηθοποιού Μαρίνου Δεσύλλα, μέσω του Facebook, την βασάνισαν με το χειρότερο τρόπο. Της έκλεισαν ραντεβού αφού στο Facebook εμφανίστηκαν απλά ως κάποιο αγόρι που έδειχνε ενδιαφέρον για την μαθήτρια και επίσης έδειχνε να ταιριάζουν οι απόψεις του, μαζί της.Σύμφωνα με τον δικηγόρο του ηθοποιού Δημήτρη Κατωπόδη, οι νεαροί κατάφεραν να συναντήσουν τη 16χρονη σε ένα γκαράζ και αφού την ακινητοποίησαν τη βασάνιζαν για 2,5 ολόκληρες ώρες!
Όπως είπε ο δικηγόρος της οικογένειας στο NewsIt, εκτός από την ψυχολογική βία , την χτύπησαν, της τράβηξαν τα μαλλιά, ενώ αργότερα, προσπάθησαν να κάψουν το στήθος της με τσιγάρο,αλλά ευτυχώς δεν τα κατάφεραν. Η 16χρονη μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με μώλωπες και μία πληγή στο στόμα προφανώς από κάψιμο με τσιγάρο.
Η 16χρονη αυτή την ώρα βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση, ενώ οι γονείς της απευθύνθηκαν στο δικηγόρο για να πράξει τα νόμιμα. Αν και αναγνώρισε 2 από τα 5 κορίτσια η 16χρονη Εύα, ο διευθυντής του σχολείου δεν δίνει τα στοιχεία τους.
NewsIt

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου