16.7.10

Περίπατος ο αγώνας Μπέσα - Ολυμπιακός

Σε τυπική διαδικασία μετέτρεψε ο Ολυμπιακός την επαναληπτική αναμέτρηση της επόμενης εβδομάδας για τον δεύτερο προκριματικό του Γιουρόπα Λιγκ, αφού επικράτησε μέσα στην Αλβανία της Μπέσα με... 0-5, κάνοντας σεφτέ στις φετινές ευρωπαϊκές υποχρεώσεις των ελληνικών ομάδων. O Ολυμπιακός άνοιξε το σκορ στο 18 με τον Όσκαρ. O ίδιος παίκτης διπλασίασε τα τέρματα για τους ερυθρολεύκους στο 30. Το 0-2 ήταν το αποτέλεσμα του ημιχρόνου. Στην επανάληψη, στο 48 ο Ντουντου με ωραίο σουτ έγραψε το 0-3. Στο 70 ο Ντιόγκο έκανε το 0-4 και στο 83 ο ίδιος παίκτης πενταπλασίασε τα τέρματα του Ολυμπιακού. Θα ακολουθήσει επαναληπτικός σε μία εβδομάδα στο κεκλεισμένων των θυρών Στάδιο Καραϊσκάκη, που όπως γίνεται αντιληπτό, θα είναι εντελώς τυπική διαδικασία, για να μην πούμε προπόνηση. Αξίζει να σημειωθεί ότι θα ακολουθήσουν άλλες δύο προκριματικές φάσεις με διπλούς αγώνες για τους ερυθρίολευκους, ώστε να εξασφαλίσουν την είσοδό τους στους ομίλους της δεύτερης τη τάξει ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης. Σκόρερ για την ομάδα του Έβαλντ Λίνεν χρίστηκαν οι Όσκαρ (19’, 31’), Ντουντού (47’) και Ντιόγο (70’, 83’). Ο επαναληπτικός θα γίνει σε μια εβδομάδα στο κεκλεισμένων των θυρών, λόγω τιμωρίας, «Γ. Καραϊσκάκης». Ο Ολυμπιακός φάνηκε ότι ακόμα είναι ανέτοιμος και του λείπουν αρκετοί παίκτες, τόσο στην άμυνα, όσο και στο χώρο του κέντρου. Ωστόσο, η διαφορά δυναμικότητας με τη Μπέσα ήταν κάτι παραπάνω από εμφανής. Οι «ερυθρόλευκοι» όποτε ήθελαν μπορούσαν να σκοράρουν και τελικά άνοιξαν το σκορ στο 19', όταν ο Όσκαρ σκόραρε με σουτ από κεφαλιά-πάσα του Μαρέσκα. Στο 31’ ο ίδιος παίκτης πέτυχε το 2-0 από την κάθετη μπαλιά του Ντουντού. Στο β' ημιχρόνου και συγκεκριμένα στο 47' ο Βραζιλιάνος μέσος με μακρινό σουτ ανέβασε τον δείκτη στο 0-3, στο 70΄, από σέντρα του Γκαλίτσιου, ο Ντιόγκο με κεφαλιά έκανε το 0-4 και στο 83' ο ίδιος παίκτης με σουτ διαμόρφωσε το τελικό 0-5.
Μπέσα - Ολυμπιακός 0-5
Γκολ: 19', 31' Όσκαρ, 47' Ντουντού, 70', 83' Ντιόγο
Κίτρινες κάρτες:
Κόκκινες κάρτες:
Μπέσα (Σπετίμ Ντούρο): Σεχί, Τσικαλέσι (62' Χατζιμπούλιτς), Οσμάνι (81' Στίνι), Φερίζοβιτς, Πότσι, Ντος Σάντος, Ντεμπί, Γιακούπι, Μιχάνι (71' Χότζα), Λαζαρέβσκι.
Oλυμπιακός (Έβαλντ Λίνεν): Νικοπολίδης, Γκαλίτσιος, Μοντεστό, Ραούλ Μπράβο, Χολέμπας, Μαρέσκα, Ντουντού (84' Κατσικογιάννης), Ζαϊρί (75' Φετφατζίδης), Μιραλάς, Όσκαρ (66' Μήτρογλου), Ντιόγκο.


ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου