14.7.10

Costa Navarino – Αλλάζει το σύστημα εισόδου του κοινού

Με ανακοίνωση ης η Costa Navarino γνωστοποιεί ότι αλλάζει η πολιτική εισόδου για για το κοινό στις εγκαταστάσεις του δημοφιλούς προορισμού .
Αναλυτικά η ανακοίνωση
Λόγω υψηλής πληρότητας που ήδη σημειώνεται κατά τους θερινούς μήνες και προκειμένου οι επισκέπτες-πελάτες της Costa Navarino να λάβουν τη μέγιστη Μεσσηνιακή φιλοξενία, είμαστε υποχρεωμένοι να τροποποιήσουμε την πολιτική εισόδου στον προορισμό κατά την περίοδο αιχμής.
Από σήμερα 6 Ιουλίου, η είσοδος στους μη διαμένοντες στα ξενοδοχεία, θα επιτρέπεται μόνο σε περιπτώσεις που έχει προηγηθεί κράτηση στο Anazoe Spa, στο γήπεδο γκολφ The Dunes Course, ή στα εστιατόρια της Costa Navarino.
Για τη διευκόλυνση σας, τα τηλέφωνα κρατήσεων είναι:
The Dunes Course (τηλ. 27230-90200): Το γήπεδο γκολφ του Navarino Dunes, όπου μπορείτε να παίξετε γκολφ ή να κάνετε μαθήματα
Anazoe Spa (τηλ.27230-90100): Για ευεξία και χαλάρωση με αποκλειστικές θεραπείες που έχουν τις ρίζες τους στις περιγραφές αρχαίων θεραπειών και βάση το ελαιόλαδο
Outdoor Academy: (τηλ. 27230-97000): Πεζοπορία, ορειβασία, ποδηλασία, παρατήρηση πουλιών και πολλές άλλες δραστηριότητες
Racquet Academy: (τηλ. 27230- 97000): Τένις, μίνι τένις, squash, πινγκ πονγκ, ρακέτες και άλλα αθλήματα
Ειδικά για τα εστιατόρια κρατήσεις θα μπορούν να γίνονται από την Κυριακή έως και την Πέμπτη και μόνο για δείπνο. Θα θέλαμε να σημειώσουμε ότι η χωρητικότητα των εστιατορίων μας είναι περιορισμένη. Άλλωστε στο πλαίσιο της φιλοσοφίας της Costa Navarino προτρέπουμε τους ενοίκους μας να γνωρίσουν τη Μεσσηνία και να επισκεφθούν τα γραφικά εστιατόρια της περιοχής.
Οι κρατήσεις για τα παρακάτω εστιατόρια πραγματοποιούνται στο τηλέφωνο 27230-97000:
Εστιατόριο «Pero»: το κεντρικό εστιατόριο του The Romanos, με διεθνείς και θαλασσινές γεύσεις
Εστιατόριο «Eleon»: σύγχρονη ελληνική κουζίνα
Εστιατόριο «Da Luigi»: ιταλική κουζίνα
Στις κρατήσεις θα χρειαστεί να αναφέρετε τα πλήρη στοιχεία σας.
Στόχος όλων είναι η Μεσσηνία να γίνει ένας πρότυπος διεθνής προορισμός. Για να το πετύχουμε αυτό, θα πρέπει μαζί να εστιάσουμε στην άριστη υποδοχή και φιλοξενία των επισκεπτών μας που θα αποτελέσουν τους πρεσβευτές της Μεσσηνίας, μιλώντας για εμάς σε όλο τον κόσμο.
Στο πλαίσιο αυτό, σας ευχαριστούμε προκαταβολικά για τη συνεργασία και την κατανόησή σας.
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να καλέσετε στο τηλέφωνο: 27230-97000.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου