" Το Καπηλειό " Ζωντανή μουσική με τραγούδια της παρέας κάθε Σάββατο βράδυ και μεσημέρι Κυριακής
" Το Καπηλειό " με ένα ξεχωριστό εσωτερικό διάκοσμο, σε μία αίθουσα αρκετών τετραγωνικών μέτρων, κατάλληλη για να φιλοξενήσει κάθε είδους εκδήλωση που επιθυμείτε.

9.12.10

Ρουμάνοι …έκαψαν τα Φιλιατρά !

Από το filiatranews.blogspot.com
Πρωτοφανή γεγονότα με φωτιές σε πλαστικούς κάδους ανακύλωσης αλλά και σε τρακτέρ συνέβησαν το βράδυ που μας πέρασε (ξεμερώματα Τετάρτης) στην πόλη μας. Σύμφωνα με πληροφορίες άγνωστοι νεαροί μάλλον αλλοδαπής καταγωγής -πολλοί λένε ότι ήταν Ρουνάνοι- έκαψαν περιμετρικά της πλατείας κάδους ανακύκλωσης (τους γνωστούς μπλε πλαστικούς κάδους) αλλά και ένα τρακτέρ φορτωμένο με Ελιόπανα και δυο ραβδιστικά μηχανήματα σε κάθετο δρόμο της παλαιάς Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Μεσσηνίας.
Το κίνητρο για το πρωτοφανές .........
αυτό περιστατικό στην πόλη μας είναι άγνωστο και η αστυνομία ερευνά όλα τα ενδεχόμενα. Γεγονός είναι ότι η παραβατικότητα στα Φιλιατρά έχει αυξηθεί, οι πολίτες νιώθουν απροστάτευτοι με τους χιλιάδες αλλοδαπούς που ζουν στην πόλη μας και ο φόβος είναι διάσπαρτος.Αν το κράτος και η αστυνομία δεν μπορεί να κάνει τίποτα για να προστατεύσει τους πολίτες, μήπως είναι ώρα να πάρουμε τον νόμο στα χέρια μας;

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου