" Το Καπηλειό " Ζωντανή μουσική με τραγούδια της παρέας κάθε Σάββατο βράδυ και μεσημέρι Κυριακής
" Το Καπηλειό " με ένα ξεχωριστό εσωτερικό διάκοσμο, σε μία αίθουσα αρκετών τετραγωνικών μέτρων, κατάλληλη για να φιλοξενήσει κάθε είδους εκδήλωση που επιθυμείτε.

7.12.10

Γνωστός ηθοποιός έκανε… "μαύρη" στο ξύλο τη φίλη του !!

Το Σάββατο τα ξημερώματα μετά απο πρεμιέρα σε μουσική σκηνή !
«Μαύρη» στο ξύλο έκανε γνωστός ηθοποιός τη φίλη του το Σάββατο τα ξημερώματα αφού γύρισαν στο σπίτι του μετά από πρεμιέρα σε μουσική σκηνή. Η νεαρή σύμφωνα με τους δικούς της ισχυρισμούς δεν έδωσε καμία αφορμή για να προκαλέσει τη βίαια συμπεριφορά του συντρόφου της παρόλα αυτά, εκείνος την χτύπησε τόσο που εκείνη χρειάστηκε να πάει στο νοσοκομείο για πρώτες βοήθειες. Ζήτησε μάλιστα να της δώσουν ιατρική γνωμάτευση με περιγραφή της κατάστασης στην οποία βρισκόταν. Οι γιατροί που την περιέθαλψαν την συμβούλεψαν να καλέσουν την αστυνομία αν ήθελε για να αναφέρει το περιστατικό, ωστόσο εκείνη αρνήθηκε και το μόνο πράγμα που ήθελε ήταν μια ιατρική βεβαίωση. Παρακάλεσε τους γιατρούς να μην ασχοληθούν καθόλου με την αστυνομία και αφού την εξέτασαν και την κράτησαν μέχρι το πρωί για να την παρακολουθήσουν, έφυγε από το νοσοκομείο με τη βοήθεια της αδελφής της. Σύμφωνα με πληροφορίες η σχέση του ηθοποιού με την νεαρή ..
τον τελευταίο καιρό είναι επεισοδιακή, ενώ εκείνος φέρεται να είναι γενικά βίαιος στην συμπεριφορά του. Σύμφωνα πάντα με πληροφορίες η αδυναμία του στο ποτό φαίνεται να τον βγάζει εκτός εαυτού, γι’ αυτό και πριν από καιρό σε μια νυχτερινή του έξοδο είχε επιτεθεί και σε μια δημοσιογράφο που έτυχε να είναι δίπλα του κατά τη διάρκεια της διασκέδασής του. Η νεαρή σύντροφος του βίαιου ηθοποιού έχει κάνει πολλές φορές προσπάθειες να τον βοηθήσει να ηρεμήσει τα νεύρα του, ενώ του έχει προτείνει να επισκεφθεί και κάποιον ειδικό για να πάρει οδηγίες ώστε να διαχειριστεί το πρόβλημά του. Εκείνος όμως αρνείται κατηγορηματικά ότι έχει πρόβλημα και απλώς αποδίδει τα παραπάνω νεύρα του στο άγχος και το στρες που έχει τον τελευταίο καιρό λόγω αναδουλειάς. Η οικογένεια της νεαρής προσπαθεί να την τραβήξει μακριά από τον επικίνδυνο όπως έχει αποδειχθεί ηθοποιό αλλά εκείνη μόλις περάσει λίγος καιρός από την εκτόνωση του κάθε καυγά τους, δηλώνει ερωτευμένη μαζί του. gossiptv

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου