2.1.11

Βροχές ,καταιγίδες και πτώση της θερμοκρασίας !

Με τα μέτρα της Τροχαίας να παραμένουν αυξημένα κατά μήκος των εθνικών οδών της χώρας και την απαγόρευση κίνησης των φορτηγών οχημάτων να βρίσκεται σε ισχύ από τις 15.00 έως τις 22.00 , οι εκδρομείς θα δυσκολευτούν κατά την επιστροφή από τους ισχυρούς ανέμους και τις βροχές που κατά τόπους θα γίνουν καταιγίδες. Στην Αττική, ο ουρανός θα φορέσει το «γκρι» κουστούμι και αναμένονται καταιγίδες προς το απόγευμα. Οι άνεμοι αναμένεται να είναι νοτιοανατολικοί μέτριοι εντάσεως 4 με 5 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση και θα κυμανθεί από 8 έως 13οC .Στη Θεσσαλονίκη οι βροχοπτώσεις θα ξεκινήσουν από το μεσημέρι με τους άνεμους να είναι ασθενείς την ημέρα και να γίνονται βόρειοι εντάσεως το 4-5 μποφόρ προς το βράδυ. Η θερμοκρασία θα αγγίξει το μηδέν και θα κυμανθεί από 1 έως 7οC. Σε νησιά Ιόνιου, 'Ηπειρο, δυτική Στερεά και δυτική Πελοπόννησο αναμένονται νεφώσεις με βροχές και κατά τόπους ισχυρές καταιγίδες ενώ λίγα χιόνια πιθανόν να δούμε στα ορεινά. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 14οC(στην Ήπειρο 4 με 5οC λιγότερο)…. Σε Μακεδονία και Θράκη αναμένονται τοπικές νεφώσεις, σποραδικές καταιγίδες και λίγα χιόνια στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς και τοπικά νότιοι 4 μποφόρ εν΄λω η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -3 έως 10 οC.
Σε Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια και ανατολική Πελοπόννησο αναμένονται νεφώσεις με βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι νοτιοανατολικοί 4 με 5 μποφόρ (το απόγευμα νοτιοδυτικοί) και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 4 έως 13οC.
Σε Κυκλάδες και την Κρήτηροβλέπονται νεφώσεις με βροχές και τοπικές καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι 5 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί απο 09 έως 16 βαθμούς Κελσίου.
Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα, τέλος,από το μεσημέρι θα σημειωθούν βροχές που το απόγευμα θα ενταθούν. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι νοτιοανατολικοί 4 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 15οC.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου