4.1.11

Έσπασαν κάθε ρεκόρ τα ευχετήρια sms

Τα γραπτά επέλεξαν και φέτος οι Έλληνες για να επικοινωνήσουν με φίλους και γνωστούς και να ανταλλάξουν ευχές την περίοδο των εορτών και ειδικότερα τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά. Η Cosmote ανακοίνωσε ότι οι συνδρομητές της έστειλαν τις πρώτες επτά ώρες του νέου έτους, δηλαδή από 00:00, έως 07:00 της Πρωτοχρονιάς, πάνω από 21 εκατ. μηνύματα.
Η εταιρία κινητής τηλεφωνίας Wind ανακοίνωσε ότι την ημέρα των Χριστουγέννων οι κλήσεις στο δίκτυο της εταιρίας ξεπέρασαν τα 24 εκατομμύρια σημειώνοντας αύξηση 12% σε σύγκριση με τα περσινά Χριστούγεννα. Τις 3 πρώτες ώρες του 2011 οι συνδρομητές της WIND πραγματοποίησαν 5,5 εκατ. κλήσεις ελαφρώς αυξημένες σε σύγκριση με πέρσι…
Όσον αφορά τα μηνύματα, σύμφωνα με τα στοιχεία που έδωσε η εταιρία Wind για την περίοδο από 24 Δεκεμβρίου 2010 ως και την 1η Ιανουαρίου 2011 ξεπέρασαν τα 115 εκατομμύρια, αυξημένα κατά 5% περίπου σε σχέση με πέρσι. Τα γραπτά μηνύματα την ημέρα των Χριστουγέννων ξεπέρασαν τα 9,4 εκατομμύρια ενώ την Πρωτοχρονιά διακινήθηκαν 17,2 εκατομμύρια μηνύματα μειωμένα σε σχέση με πέρυσι.
Την πρώτη ώρα του νέου έτους τα γραπτά μηνύματα στο δίκτυο της WIND έφτασαν τα 3,5 εκατομμύρια αυξημένα κατά 500% (!) σε σύγκριση με μία τυπική ώρα.
Τέλος, η Vodafone έχει ήδη ανακοινώσει ότι από φέτος δεν θα δίνει στοιχεία για την κίνηση της συγκεκριμένη περίοδο.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου