1.7.11

Όταν η Μενεγάκη έχει …κέφια ,τι κάνει ; video…

Έχετε ξανακούσει την Ελένη Μενεγάκη να τραγουδάει;
Η Ελένη Μενεγάκη σήμερα είχε πολλά κέφια μιας και ήταν η τελευταία εκπομπή της σεζόν. Η παρουσιάστρια επεφύλασσε μια έκπληξη στον Χρήστο Χολίδη αλλά και στους τηλεθεατές. Ο τραγουδιστής ήταν καλεσμένος σήμερα στον «Καφέ με την Ελένη». Πάνω λοιπόν που είχε τελειώσει το τραγούδι του, τον πλησιάζει η Ελένη, του αρπάζει το μικρόφωνο και αρχίζει να… τραγουδάει!
Έχετε ξανακούσει την Ελένη Μενεγάκη να τραγουδάει; Γιατί αν δεν την έχετε ακούσει τώρα είναι η ευκαιρία! Όχι δεν ερμήνευσε κάποιο λαϊκό άσμα, αλλά το κλασικό τραγουδάκι γενεθλίων μιας και ο Χρήστος Χολίδης έχει σήμερα γενέθλια και κλείνει τα 32 του χρόνια. Άφωνος έμεινε ο τραγουδιστής στο άκουσμα της Ελένης, η οποία μια χαρά «το πήγε» το τραγουδάκι. «Δεν το έχω ξανακάνει με κανέναν να πάρω το μικρόφωνο και να το πω μόνη μου.
Αλλά είπα και εγώ ρε παιδί μου να νιώσω ότι είμαι στο Romeo και ανέβηκα να κάνω μια αφιέρωση», είπε η Ελένη Μενεγάκη, κατενθουσιασμένη. Εκτός πάντως από αυτή την ευχάριστη έκπληξη, του έφερε τούρτα και ανθοδέσμη στο πλατό για να συμπληρωθεί το σκηνικό. Όσο για το πότε θα γιορτάσει τα γενέθλια του ο Χρήστος Χολίδης; Την Κυριακή λέει με πολύ καλούς φίλους. Πάει πουθενά το μυαλό σας;
Δείτε το σχετικό video…

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου