27.10.11

Μεγάλη ένταση στη σύσκεψη για την Ολυμπία οδό !!

Πραγματοποιήθηκε σήμερα το μεσημέρι η σύσκεψη που είχε καλέσει ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Χαράλαμπος Καφύρας γιά το σταμάτημα των εργασιών της Ολυμπίας οδού από Πάτρα έως Πύργο και... Τσακώνα.
Στην σύσκεψη είχαν κλειθεί οι 7 Δήμαρχοι του Νομού Ηλείας, για αποφάσεις, δράσεις και ενέργειες επί του σοβαρού αυτού θέματος.
Στην σύσκεψη δεν παρέστη ο Δήμαρχος Ζαχάρως και ο Δήμαρχος Κρέστενας - Ανδρίτσαινας που έστειλε αντιπρόσωπό του.
Μιά σύσκεψη με μεγάλη ένταση, κλησεις γιά παραιτήσεις και πιθανή παραίτηση του Αντιπεριφερειάρχη κ. Χαράλαμπου Καφήρα.
Κατ' τα άλλα ήταν χωρίς δεσμεύσεις γιά συνέχιση του έργου του δρόμου Πάτρα - Πύργος - Τσακώνα και τελικά ... άνευ ουσίας αφού είχε μόνο ευχολόγια και υποσχέσεις άνωθεν.
Η σύσκεψη είχε πολύ μεγάλη ένταση με τον δήμαρχο Πηνειού κ. Αλέξη Καστρινό να ζητά να υποβάλλουν την παραίτησή τους όλοι οι περιφερειακοί σύμβουλοι του Απ. Κατσιφάρα.

Εντύπωση προξενεί σε όλους τους Ηλείους η απουσία του Περιφερειάρχη κ. Απόστολου Κατσιφάρα γιά το σοβαρό αυτό θέμα που πλήττει την Ηλεία.
Επιτέλους κινήθηκε προς αυτή την κατεύθυνση ο δήμαρχος Πύργου Μάκης Παρασκευόπουλος και ζήτησε την παρουσία του Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας Απόστολου Κατσιφάρα σε μιά τόσο σημαντική σύσκεψη.
Πιστεύουμε ότι αντί να είναι παρών και να φωνάζει γιά την εγκαταλλειμμένη Ηλεία, είναι "εξαφανισμένος", λες και η Ηλεία που τον εξέλεξε με το μεγαλύτερο ποσοστό και από τους τρεις Νομούς, δεν τον ενδιαφέρει καθόλου.
Το ΗΛΕΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ και πιστεύουμε και όλοι οι Ηλείοι τον καλούμε να δώσει το παρόν στον Νομό και να ασχοληθεί με τα μεγάλα έργα που προεκλογικά είχε βάλλει στο πρόγραμμά του όπως η Ολυμπία Οδός, το Φυσικό Αέριο, η διαχείριση των απορριμμάτων του Νομού, το Αεροδρόμιο, το λιμάνι του Κατακόλου κλπ.
Η ανοχή των Ηλείων έχει τελειώσει.
iliaoikonomia.gr

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου