6.11.11

CHEMTRAILS - Βομβάρδισαν τον Ουρανό της Μεσσηνίας !

Αδιάκοπες πτήσεις το μεσημέρι πάνω από τον ουρανό της Μεσσηνίας από τα …περιβόητα CHEMTRAILS τα οποία γέμισαν με χημικές ουρές την ατμόσφαιρα !
Τα τελευταία χρόνια παρατηρούμε στον ουρανό να πετούν λευκά αεροπλάνα σε μεγάλο ύψος και να αφήνουν πίσω τους άσπρες γραμμές, σαν ευθύγραμμα λευκά σύννεφα.
Τα σύννεφα αυτά προέρχονται από αεροψεκασμούς που είναι γνωστοί στην επιστημονική κοινότητα με την ονομασία CHEMTRAILS [CHEMICAL TRACES] που μεταφράζεται «Χημικά Ίχνη».
Μέχρι σήμερα κανένας υπεύθυνος επιστήμονας ή ηγέτης δεν βγήκε να πει την αλήθεια τι είναι αυτά τα σύννεφα που φαίνο-νται στον ουρανό και να καταγγείλει τις ΗΠΑ σαν ηθικό αυτουργό που τα δημιουργεί, και οι οποίες με κυνικότητα αρνούνται ότι γίνονται τέτοιοι ψεκασμοί, δίνοντας αφορμές να καλλιεργείται ένα ανεξέλεγκτο όργιο φημολογίας και παραπληροφόρησης.
Ας θυμηθούμε ότι οι ΗΠΑ μελέτησαν και εγκατέστησαν μυστικά το εγκληματικό ΗΑΑRP με το οποίο πυρπολούν την ιονόσφαιρα της γης και εκ των υστέρων παραδέχτηκαν την ύπαρξη του, αρνιόταν πεισματικά ότι μας παρακολουθούσαν με το ECHELON και κατασκόπευαν από τον ουρανό όλο τον πλανήτη και μόνο όταν το τελειοποίησαν το φανέρωσαν, και τέλος η παντελής αδιαφορία των κρατών την ενθάρρυνε να εφαρμόσει και το πρόγραμμα CHEMTRAILS που οδηγεί την ανθρωπότητα στον αφανισμό με το πρόσχημα ότι θα κλείσει την τρύπα του όζοντος που μετατρέπει τον πλανήτη μας σε θερμοκήπιο, ενώ δημιουργεί μεγάλους κινδύνους για όλα τα είδη ζωής στον πλανήτη.
Το τραγικό της υπόθεσης είναι ότι οι οκτώ μεγάλοι του πλανήτη [G-8] γνωρίζουν ότι η τρύπα του όζοντος στο μεγαλύτερο ποσοστό οφείλεται στα διάφορα σπρέι που χρησιμοποιούν οι άνθρωποι, και όμως αρνήθηκαν να υπογράψουν την συμφωνία κατάργηση τους. Αρχικά οι ψεκασμοί γίνονταν σε 14 χώρες Αμερικής και Ευρώπης, στο τέλος του 2002 προστέθηκε στο πρόγραμμα και η Ελλάδα(αν και γίνονταν φυσικά από πολύ νωρίτερα), σήμερα τέλη του 2004 οι ψεκασμοί έγιναν συστηματικοί σε παγκόσμια κλίμακα και έχουμε 14.000 αεροψεκασμούς ημερησίως.
Τα λευκά σύννεφα περιέχουν φωτοδιασκορπιστικά σωματίδια για την ανάκλαση των υπεριωδών ακτινών του ηλίου για να κλείσουν την τρύπα του όζοντος. Τα σωματίδια αυτά είναι από τοξικές ουσίες όπως τα ίχνη αλάτων βαρίου, και ίχνη οξειδίων αλουμινίου, καδμίου και πυριτίου, όλα καρκινογόνα, Το 1998 σε μια έκταση 60 τετραγωνικών χιλιομέτρων στην περιοχή Εσπανόλα, στο Οντάριο του Καναδά έγιναν τακτικοί αεροψεκασμοί και οι μετρήσεις που έγιναν, έδειξαν ότι υπήρχαν στην ατμόσφαιρα σωματίδια αλουμινίου και πυριτίου πέντε φορές πάνω από το επιτρεπόμενο ποσοστό. Οι κάτοικοι της περιοχής παρουσίασαν αλλεργικά συμπτώματα, προσωρινή απώλεια μνήμης, κρίσεις άσθματος, κόπωση, πόνους στις αρθρώσεις και έντονους πονοκέφαλους.
Το ίδιο παρατηρήθηκε και στην Ιρλανδία με μεγάλο ποσοστό αλλεργικού άσθματος που οφείλεται στους συχνούς αεροψεκασμούς που γινόταν. Αμερικανός γιατρός από την Αριζόνα των ΗΠΑ κατήγγειλε ότι οι αεροψεκασμοί ευθύνονται για τους έντονους πονοκεφάλους και τις επιδημικές πνευμονικές παθήσεις.
Τα αυξημένα ποσοστά βαρίου δεν απορροφώνται από την επιδερμίδα και ευθύνονται κυρίως για την πτώση των μαλλιών αλλά και στομαχικών ασθενειών όταν αυτό επικάθεται στα τρόφιμα. Τα άλατα βαρίου εκτός από την φθορά που προκαλούν στο στρώμα του όζοντος έχουν και το μεγαλύτερο ποσοστό συμμετοχής στα ακραία καιρικά φαινόμενα τα οποία έχουν πυκνώσει τόσο πολύ τον τελευταίο καιρό.
Οι Αμερικανοί στον πόλεμο του Βιετνάμ προκαλούσαν τους τεχνητούς μουσώνες[Συνεχείς καταρρακτώδεις βροχές] για να πνίγουν τους Βιετκόνγκ μέσα στις υπόγειες στοές που κρυβόταν.
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ
Σήμερα έχουν την δυνατότητα να προκαλούν μετεωρολογικούς πολέμους σε κάθε σημείο του πλανήτη χωρίς να χρειάζεται να πολεμήσουν ή να δαπανήσουν χρήματα.


ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου