11.11.11

Ανατίναξαν το αμάξι του διευθυντή των φυλακών Αυλώνας !!

Σείστηκε ο τόπος στη Χαλκίδα λίγο μετά τη μία τη νύχτα - Ο διευθυντής είχε δεχθεί παλαιότερα και επίθεση από κουκουλοφόρους...
Οι δράστες έβαλαν στο στόχαστρο τον 50χρονο διευθυντή των φυλακών Αυλώνας. Ευτυχώς ούτε ο ίδιος, ούτε κάποιος περαστικός ήταν κοντά τη στιγμή της ισχυρότατης έκρηξης στη γωνία των οδών Δημοκρίτου και Κυρίνθου.
Οι άγνωστοι έβαλαν τον εκρηκτικό μηχανισμό στην πυλωτή της πολυκατοικίας και τον πυροδότησαν στις 01:30 τη νύχτα. Από την έκρηξη το αυτοκίνητο και τα δύο αμάξια που ήταν παρκαρισμένα μπρος και πίσω καταστράφηκαν, ενώ σύμφωνα με το evianews.com, προκλήθηκαν ζημιές και στις γύρω πολυκατοικίες.
Οι αστυνομικοί μιλούν για “μήνυμα” των ανθρώπων του υποκόσμου. Αξίζει να σημειωθεί ότι πριν από περίπου ένα χρόνο, ο διευθυντής των φυλακών είχε δεχθεί επίθεση από κουκουλοφόρους, που τον είχαν τραυματίσει.
Εκείνη η επίθεση είχε γίνει στη Χαλκίδα επί της οδού Δημοκρίτου. Τρεις άγνωστοι έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους με κουκούλες και φορώντας γάντια, πλησίασαν πεζοί τον διευθυντή των φυλακών.
Τον ακινητοποίησαν με σπρέι και τον χτύπησαν στο κεφάλι πιθανότατα με ρόπαλο που έφερε ένας από αυτούς. Στη συνέχεια οι δράστες διέφυγαν πεζοί προς άγνωστη κατεύθυνση και ο διευθυντής μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου