11.11.11

Ηλικιωμένος πήγε για "μαλλί" και βγήκε . . . με "haircut"!!!

Δεν άντεξε στον «πειρασμό» των ερωτικών προκλήσεων 17χρονης, ένας ηλικιωμένος από την ευρύτερη περιοχή του Κάμπου της Ηλείας πριν λίγες ημέρες και πήγε μαζί της για να
ζήσει λίγες στιγμές ... χαράς. Όμως η χαρά μετατράπηκε σε λύπη, αφού σύμφωνα με πληροφορίες του ilialive.gr, ούτε τις στιγμές έζησε, αλλά τα παιχνίδια που δεν έγιναν ποτέ του κόστισαν τα 500 ευρώ που είχε στο παντελόνι του.
Ο ηλικιωμένος περπατούσε σε δρόμο πόλης του Κάμπου. Τότε δυο νεαρές "μελαχρινές"... τον πλησίασαν για να του προσφέρουν τις... «υπηρεσίες» τους. Του είπαν ότι είχε δύο επιλογές. Η 17χρονη ήταν η πιο ακριβή γιατί θα δαπανούσε για αυτήν... 15 ευρώ.Η 18χρονη φίλη της όμως «κόστιζε» 10 ευρώ. Ο ηλικιωμένος κύριος δεν μπόρεσε να αντισταθεί στην «προσφορά» και τελικά επέλεξε την 17χρονη.
Καθορίστηκε το σημείο συνάντησης, που ήταν το οικόπεδο πίσω από κρατικό κτίριο και η ... παρέα τράβηξε προς τα εκεί. Η νεαρή, που γνώριζε καλά τη δουλειά της, κατάφερε - δεν ήθελε και πολύ προσπάθεια - να χώσει το χέρι της μέσα στην τσέπη του παντελονιού του ηλικιωμένου.
Εκεί υπήρχαν 500 ευρώ χρήματα που προορίζονταν για να πληρωθούν διάφορες υποχρεώσεις. Τα πήρε και πριν προλάβει - όχι να ολοκληρώσει αλλά να ξεκινήσει το «έργο» της - εξαφανίστηκε τρέχοντας. Μάταια ο ηλικιωμένος έψαξε να τη βρει όπως και άντρες της αστυνομίας που ενημερώθηκαν για το περιστατικό.
Το θέμα είναι πως σύμφωνα με πληροφορίες αυτή η προσέγγιση υπάρχει από ανάλογες κοπέλες σε διάφορα σημεία του νομού, ακόμα και για πέντε ευρώ, αλλά δύσκολα φτάνει κανείς στην καταγγελία περιστατικού φοβούμενος τον κοινωνικό αντίκτυπο...ilialive

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου