31.5.12

Το μακρύ ...Ζειμπέκικο για τον ΑΚΗ !!

Αποδείξεις για όλες τις κατηγορίες που υπάρχουν εναντίον του ώστε να δικαστεί για κακούργημα για το ξέπλυμα μαύρου χρήματος δίνει ο ίδιος ο Ακης Τσοχατζόπουλος με το πλούσιο, οργανωμένο και μεθοδικό αρχείο που διατηρούσε και το οποίο μαρτυρά όχι μόνο τη χλιδάτη ζωή που ζούσε με τη Βίκυ Σταμάτη αλλά και τις off shore όπου έπεφταν τα εκατομμύρια με τις μίζες.
Τα έγγραφα κατασχέθηκαν στο γραφείο του πρώην υπουργού και περιέχουν σχεδιαγράμματα και αναλυτική περιγραφή των off shore εταιριών μέσω των οποίων διακινούσε τα ιλιγγιώδη ποσά της μίζας από τα εξοπλιστικά προγράμματα.
Τα ευρήματα αυτά, σύμφωνα με δικαστικές αρχές, μαρτυρούν ότι η μεθοδικότητα και η επιμονή με την οποία ο πρώην υπουργός κρατούσε όλα τα αποδεικτικά στοιχεία που αφορούσαν την κίνηση του μαύρου χρήματος αποτελούν και τα ενοχοποιητικά στοιχεία εναντίον του. Ο ίδιος δείχνει το δρόμο της ενοχής του !
Στα έγγραφα αυτά αποδεικνύεται κυρίως η δραστηριότητα της off shore εταιρίας Bluebell στην οποία έφτασαν επιταγές ύψους 16 εκατομμυρίων ελβετικών φράγκων από τον Αl Zayat Fouad που θεωρείτο ύποπτος για σχέσεις με την Drumillan και τα εξοπλιστικά Tor-M1, αφού είναι εκπρόσωπος της εταιρίας Drumillan Offset Programme.
Νόμιμος εκπρόσωπος της εταιρίας Blubell στην Ελλάδα φέρεται να ήταν η λογίστρια του πρώην υπουργού Φρόσω Λαμπροπούλου η οποία είναι προφυλακισμένη.
Τη θέση της λογίστριάς του επιδεινώνει ο ίδιος ο Ακης Τσοχατζόπουλος με πλήθος αναφορών στο πρόσωπό της.
Σε έγγραφο που έχει ημερομηνία Μαϊου του 2011 και έχει και χειρόγραφη σημείωση του Άκη Τσοχατζόπουλου, λέει πως “Η Φρόσω μίλησε στο ΣΔΟΕ”εννοώντας την λογίστρια του Ευφροσύνη Λαμπροπούλου που είναι ήδη προφυλακισμένη.
Σε άλλο έγγραφο φαίνεται να κάνει φιλοφρόνηση για τον εαυτό του λέγοντας πως “Οι ενδείξεις που συνδέουν άμεσα μέρος των παράνομων πληρωμών που έγιναν μέσω της Ferostalm με αποδέκτες την εταιρεία Τορκάσο και συνδέουν με τον ελεγχόμενο ωραίο υπουργό”.
Στις νέες αποκαλύψεις είναι και αποδείξεις από διαμονή σε ξενοδοχείο της Κωνσταντινούπολης της Βίκυ Σταμάτη με τον αδελφό της και φαίνονται πληρωμές για δύο βραδιές 18.000 ευρώ!

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου