2.6.12

ΜΕΣΣΗΝΙΑ-ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΤΟΥ ΠΑ.ΣΟ.Κ. ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ !!

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ- ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΣΤΗ ΜΕΣΣΗΝΗ
Κοντά στους πολίτες σε  περιοχές του νομού βρίσκεται καθημερινά το ΠΑΣΟΚ Μεσσηνίας Σύμφωνα με το πρόγραμμα της Νομαρχιακής Επιτροπής Εκλογικού Αγώνα τις επόμενες ημέρες θα πραγματοποιηθούν οι παρακάτω επισκέψεις:
             Δευτέρα 4 Ιουνίου, το απόγευμα,  υποψήφιοι βουλευτές και τοπικά στελέχη θα επισκεφθούν τα χωριά Φίλια, Ανδανία, Λουτρό, Οιχαλία, Μερόπη, Κατσαρού, Τσουκαλεϊκα, Σκάλα  και θα καταλήξουν στη Βαλύρα όπου θα συμμετάσχουν  στις εκδηλώσεις με αφορμή το θρησκευτικό εορτασμό της κωμόπολης.
             Τρίτη 5 Ιουνίου, το απόγευμα, κλιμάκιο με στελέχη θα πραγματοποιήσει συναντήσεις με κατοίκους του Τρικόρφου και των χωριών του καποδιστριακού δήμου Ανδρούσας, Κλήμα, Ελληνοεκκλησιά, Καλογερόραχη, Ανδρούσα, Εύα,  Τρίοδος, Αμφιθέα, σε  ανοιχτό  διάλογο.
          Τετάρτη 6 Ιουνίου , το πρωί ,οι υποψήφιοι βουλευτές θα συναντηθούν με τους πολίτες της πόλης της Μεσσήνης στις υπηρεσίες ,στην αγορά και τα καταστήματα προκειμένου να αφουγκραστούν τις ανησυχίες, τους προβληματισμούς και τις σκέψεις τους και να καταθέσουν τις προτάσεις του ΠΑ.ΣΟ.Κ. σε μια προσπάθεια ανάκαμψης της πατρίδας και την αναγέννηση της δημοκρατικής παράταξης.
Το απόγευμα της ίδιας ημέρας κλιμάκιο θα περιοδεύσει σε χωριά της Μεσσήνης Καρτερόλι, Πιπερίτσα, Ανάληψη, Βελίκα, Νεοχώρι, Αβραμιού,  ενώ το βράδυ στις 8.30 μ.μ. ,στον πεζόδρομο-πλατεία της Μεσσήνης, θα πραγματοποιηθεί  ανοιχτή συγκέντρωση-συζήτηση  με ομιλητές τους υπ. βουλευτές Νάντια Γιαννακοπούλου και Τάσο Αποστολόπουλο.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου