30.8.12

Οι άντρες λένε 3 ψέματα την ημέρα!


Ποιος είπε ότι οι γυναίκες έχουν κακή σχέση με την αλήθεια; ΨΕΜΑ! 
Έρευνα Βρετανών επιστημόνων απέδειξε πως οι άντρες μοιάζουν περισσότερο στον …Πινόκιο.
Για να καταλάβετε ένας άνδρας λέει περίπου τρία ψέματα την ημέρα, δηλαδή  1.095 το χρόνο. Αντίθετα, μια γυναίκα ψεύδεται δύο φορές την ημέρα, δηλαδή 728 το χρόνο! Μάλιστα, στις περισσότερες περιπτώσεις οι γυναίκες δε λένε ψέματα αλλά παραποιούν την αλήθεια, ειδικά όταν πρόκειται για σοβαρά θέματα.
Οι Βρετανοί επιστήμονες  κατάφεραν επίσης, με τη βοήθεια εθελοντών, να δημιουργήσουν λίστες με τα πιο συνηθισμένα ψέματα!
Για τους άνδρες στην πρώτη θέση βρίσκεται η φράση "Μα δεν ήπια τόσο πολύ",  ενώ το «Δεν είχα σήμα» ή «Είμαι καθοδόν» είναι στις πρώτες πέντε θέσεις της λίστας.
Όσον αφορά τις γυναίκες,  η περιβόητη φράση «έχω πονοκέφαλο» βρίσκεται στο top 5 αλλά στην κορυφή της λίστας είναι η φράση «Δεν έχω τίποτα, είμαι μια χαρά».
Αξίζει να σημειωθεί πως ένα από τα πιο συνηθισμένα ψέματα και των δύο φίλων είναι πόσα χρήματα ξοδέψαμε για τα ψώνια που κάναμε.  Οι ειδικοί αναφέρουν πως το 39% των γυναικών αισθάνεται ότι δεν πρέπει να αποκαλύψει την πραγματική τιμή των αγορών τους σε συζύγους και συντρόφους έναντι του 26% των αντρών. 

Επίσης, όταν οι γυναίκες βαριούνται να μιλήσουν στο τηλέφωνο προσποιούνται ότι είναι απασχολημένες, ενώ το 1/3 των ανδρών παραδέχεται ότι μπορεί να πει ψέματα για να αποφύγει μια ανεπιθύμητη συνομιλία.
Star.gr

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου