11.8.12

ΜΕΣΣΗΝΙΑ-Αύριο η "Εξερεύνηση" του Μαγκλαβά !


Το βουνό που όταν φτάσεις στην κορφή του σε αποζημιώνει με μια εκπληκτική θέα προς κάθε πλευρά της Μεσσηνίας, το Μαγκλαβά, θα εξερευνήσουν την Κυριακή πολλοί φυσιολάτρες και κάτοικοι της περιοχής, στο πλαίσιο πεζοπορίας που έχουν διοργανώσει ο Αθλητικός Πολιτιστικός Σύλλογος «Παράδεισος» και σειρά άλλων τοπικών συλλόγων.
Η πεζοπορία θα ξεκινήσει περίπου στις επτά το πρωί από το Βλαχόπουλο, ενώ από την Καλαμάτα θα αναχωρήσει για το σημείο έναρξης λεωφορείο στις έξι το πρωί.
Τον Απρίλιο πραγματοποιήθηκε η πρώτη εξερεύνηση του Μαγκλαβά, εκείνη τη φορά με διοργανωτή τον Ορειβατικό Σύλλογο Καλαμάτας. Επειδή όλοι πέρασαν αξέχαστα, αποφασίστηκε η πεζοπορία στο πανέμορφο βουνό να γίνεται τακτικά και να ζήσουν αυτή την εμπειρία όσο γίνεται περισσότεροι κάτοικοι και επισκέπτες.
Οι τοπικοί φορείς που έχουν συνδιοργανώσει την πεζοπορία είναι το Τοπικό Συμβούλιο Βλαχόπουλου, ο Σύλλογος Γυναικών Βλαχόπουλου, ο Εκπολιτιστικός Σύλλογος Γλυφάδας, ο Σύλλογος Γυναικών Χιλιοχωρίων, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ίκλαινας, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Κουκουνάρας, το Τοπικό Συμβούλιο Χατζή και το Τοπικό Συμβούλιο Κρεμμυδίων.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου