" Το Καπηλειό " Ζωντανή μουσική με τραγούδια της παρέας κάθε Σάββατο βράδυ και μεσημέρι Κυριακής
" Το Καπηλειό " με ένα ξεχωριστό εσωτερικό διάκοσμο, σε μία αίθουσα αρκετών τετραγωνικών μέτρων, κατάλληλη για να φιλοξενήσει κάθε είδους εκδήλωση που επιθυμείτε.

28.9.12

40χρονος δολοφόνησε την σέξι γυναίκα του όταν έμαθε ότι είναι άντρας

Σε 24 χρόνια φυλάκισης καταδικάστηκε ο 40χρονος Βρετανός επιχειρηματίας Κρίς Κόλιερ που δολοφόνησε την Ρωσίδα σύζυγό του στην Τουρκική πόλη Κουσάντασι όταν έμαθε ότι στο παρελθόν είχε κάνει εγχείριση αλλαγής φύλου.
Άκρως εντυπωσιακή ήταν -σύμφωνα με μαρτυρίες- η Τζούλια, η 24χρονη Ρωσίδα που αγόρασε ως νύφη μέσω ιστιοσελίδας ο Βρετανός επιχειρηματίας κινητής τηλεφωνίας με έδρα την Τουρκία. Και η οποία δούλευε ως τραγουδίστρια σε lounge bars ξενοδοχείων της περιοχής του Κουσάντασι όπου και έμενε το ζευγάρι.
Μόνο που εκείνη έκρυβε ένα «μικρό» μυστικό. Ότι δηλαδή στο παρελθόν ήταν άντρας.
Μόλις ο εκατομμυριούχος σύζυγος της -άγνωστο πως- έμαθε την αλήθεια, επέστρεψε στο πολυτελές διαμέρισμά τους, την χτύπησε με ένα αντικείμενο στο κεφάλι και μετά -όσο ήταν αναίσθητη- την έπνιξε.
Σύμφωνα με φίλους του ζευγαριού «Το ζευγάρι δεν είχε παιδιά, αλλά ήταν πολύ αγαπημένο. Η Τζούλια ήταν το πιο όμορφο και ευγενικό πλάσμα που θα μπορούσες να γνωρίσεις».

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου