" Το Καπηλειό " Ζωντανή μουσική με τραγούδια της παρέας κάθε Σάββατο βράδυ και μεσημέρι Κυριακής
" Το Καπηλειό " με ένα ξεχωριστό εσωτερικό διάκοσμο, σε μία αίθουσα αρκετών τετραγωνικών μέτρων, κατάλληλη για να φιλοξενήσει κάθε είδους εκδήλωση που επιθυμείτε.

28.9.12

Την αθηναϊκή νύχτα γνώρισε ο Ντομινίκ Στρος Καν – Παρέα του μία ξανθιά γυναίκα

Την ελληνική πρωτεύουσα και συγκεκριμένα τα νότια προάστια των οποίων δοκίμασε και την νυχτερινή διασκέδαση, επισκέφτηκε ο πρώην επικεφαλής του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, Ντομινίκ Στρος Καν.
Στα πλάνα που δημοσίευσε το STAR, ο πρώην ισχυρός άνδρας του ΔΝΤ βρίσκεται σε γνωστό εστιατόριο απολαμβάνοντας πέραν του φαγητού και την παρέα μίας ξανθιάς αιθέριας ύπαρξης
Οι πληροφορίες πάντως τον θέλουν να είναι αφοσιωμένος στην συνοδό του και να μην έχει το μυαλό του σε άλλες γυναίκες, ενώ στο τραπέζι του κάθησαν και άλλα δύο φιλικά πρόσωπα.
Όπως αποκαλύπτει στο STAR o υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων του εστιατορίου: «Ήταν ανοιχτός με τον κόσμο, μίλησε και με διπλανά τραπέζια που ήταν κάποιες κοπέλες. Το ταμπεραμέντο του αυτό το γνωστό που ξέρουμε φάνηκε και μέσα στο μαγαζί... Με πάρα πολύ τακτ προσέγγισε κάποιες κοπέλες που ήταν εκεί στον χώρο και δέχτηκε μαζί τους να βγει φωτογραφία ή να συνομιλήσει για κάποια δευτερόλεπτα».
Σύμφωνα με τις μαρτυρίες ο Ντομινίκ Στρος Καν άφησε και γενναίο φιλοδώρημα στον σερβιτόρο του μαγαζιού.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου