" Το Καπηλειό " Ζωντανή μουσική με τραγούδια της παρέας κάθε Σάββατο βράδυ και μεσημέρι Κυριακής
" Το Καπηλειό " με ένα ξεχωριστό εσωτερικό διάκοσμο, σε μία αίθουσα αρκετών τετραγωνικών μέτρων, κατάλληλη για να φιλοξενήσει κάθε είδους εκδήλωση που επιθυμείτε.

29.9.12

Άνδρες και γυναίκες ....υποκρίνονται οργασμό !

Σύμφωνα με νέα διαδικτυακή έρευνα στις ΗΠΑ, το Ηνωμένο Βασίλειο και την Αυστραλία, το 2012 σε 50.000 άτομα, πάνω από το ένα τέταρτο των γυναικών προσποιείται οργασμό κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής επαφής!
Η μελέτη διαπίστωσε ότι το 54% των γυναικών έχει προσποιηθεί τουλάχιστον μία φορά, ενώ το 26% προσποιείται οργασμό κάθε φορά που κάνει σεξ. Ο «ψεύτικος οργασμός» δεν βρίσκει σύμφωνες όλες τις γυναίκες με το 30% των ερωτηθέντων να το θεωρεί «λάθος».
Ωστόσο, η προσποίηση του οργασμού δεν είναι γυναικείο προνόμιο. Σύμφωνα με την παρούσα μελέτη, πάνω από το ένα τέταρτο των ανδρών έχει προσποιηθεί τουλάχιστον μία φορά! Πιο συγκεκριμένα, το 34% των ανδρών παραδέχεται ότι έχει προσποιηθεί οργασμό για να μην πληγώσει την σύντροφό του! Πρόκειται για σημαντική αύξηση σε σύγκριση με παρόμοια διαδικτυακή έρευνα που πραγματοποιήθηκε το 2010, στην οποία μόνο το 17% των ανδρών παραδέχτηκε ότι προσποιείται.
Άλλη μία διαπίστωση της διαδικτυακής έρευνας είναι ότι η σεξουαλική ζωή, ανδρών και γυναικών «περνάει κρίση», με το 25% των γυναικών να υποστηρίζουν ότι δεν είναι ικανοποιημένες με την ποιότητα της σεξουαλικής τους ζωής και το 27% να μην έχει καθόλου ερωτικές συνευρέσεις. Όσον αφορά τους άνδρες, το 40% δήλωσε «κάπως ικανοποιημένο» από την σεξουαλική του ζωή αλλά υπάρχει «περιθώριο για βελτίωση», ενώ το 22% απείχε από το σεξ!
Οι ερευνητές «είδαν και πίσω από το σεξ» και ανακάλυψαν μερικές ενδιαφέρουσες στάσεις απέναντι στις σχέσεις.
Η αύξηση του βάρους αποδείχθηκε ότι είναι ένα σημαντικό ζήτημα. Ενώ το 67% των γυναικών θα παρέμενε με τον σύντροφό του αν έπαιρνε παραπανίσια κιλά, πάνω από το 50% των ανδρών θα χώριζε την σύντροφό του!
Το 1/3 των γυναικών παραδέχτηκε ότι κοιτάζει το κινητό ή το mail του «έτερον του ήμισυ» , ως «μέσο ελέγχου» πάνω στο σύντροφό του, ενώ πάνω από το 50% των ανδρών ομολόγησε ότι έχει πει ψέματα για τον αριθμό των σεξουαλικών του συντρόφων.
Τέλος, «καταρρίπτεται» ο μύθος που θέλει την γυναίκα να ανυπομονεί να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας…  Αντίθετα, λοιπόν, με το ότι στερεοτυπικά ισχύει, μόνο το 44% των γυναικών τίθεται υπέρ του γάμου, ποσοστό που στους άνδρες φτάνει το 70%!http://neoskosmos.com

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου