5.10.12

ΣΟΚ- Μάνα, ο 17χρονος γιος της και ένας 30χρονος σκότωσαν την ηλικιωμένη στο Χαλάνδρι

Μητέρα, ο 17χρονος γιος της και ένας 30χρονος σκότωσαν την ηλικιωμένη στο ΧαλάνδριΣοκ προκαλεί η αποκάλυψη ότι η δολοφονία της ηλικιωμένης, 71 ετών, η οποία διέμενε με τον 85χρονο σύζυγό της στην οδό Δήμητρος 30 στο Χαλάνδρι, διαπράχθηκε για 300 ευρώ και με τη βοήθεια ενός 17χρονου!
 Ως ύποκτοι αναζητούνται η οικιακή βοηθός, 40 ετών, από τη Ρωσία, ένας 30 χρονος που ήταν μαζί της και ο 17χρονος γιός της. Τα χρήματα αυτά ήταν από τη σύνταξη του συζύγου της και οι δράστες, δεν δίστασαν να τη σκοτώσουν για να τα αρπάξουν. Οι ληστές έδεσαν μάλιστα και το σύζυγό της, 85 χρόνων, επάνω στο κρεβάτι τους, προκειμένου να ερευνήσουν το σπίτι με την ησυχία τους. Το έγκλημα αποκαλύφθηκε χθες το βράδυ και οι δράστες του φόνου έως σήμερα παραμένουν ασύλληπτοι.







Ο 85χρονος έζησε εφιαλτικές ώρες βλεποντας τους ληστές να κλέβουν το σπίτι του και τη γυναίκα του να πεθαίνει και όταν πέτυχε να λυθεί ζήτησε βοήθεια από τους γείτονες.
Οι δράστες της ληστείας είχαν δέσει και φιμώσει και τη σύζυγό του, η οποία όμως δεν άντεξε και πέθανε από ασφυξία.
Σύμφωνα με τα όσα κατέθεσε ο συνταξιούχος στους αστυνομικούς, χθες το πρωί, πριν από τη ληστεία, πήγε στο σπίτι τους η οικιακή βοηθός, 40 ετών, από τη Ρωσία και χτύπησε το κουδούνι.
Της άνοιξε η ηλικιωμένη, ενώ, μαζί με την αλλοδαπή όπως είπε, ήταν ένας 30χρονος και 17χρονος γιος της.
Και οι τρεις ακινητοποίησαν τον 85χρονο και τον έδεσαν στο κρεβάτι του και στη συνέχεια έκαναν το ίδιο και στη σύζυγό του.

Στη συνέχεια μητέρα, ανήλικος και ο φίλος τους έψαξαν τα δωμάτια του σπιτιού και άρπαξαν περίπου 300 ευρώ. Αποχωρώντας από το σπίτι οι δράστες κλείδωσαν μάλιστα και την πόρτα.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου