6.10.12

Παρατείνονται οι κινητοποιήσεις των διοικητικών δικαστών

Συνεχίζονται πανελλαδικά μέχρι 31 Οκτωβρίου οι κινητοποιήσεις στο χώρο της Δικαιοσύνης λόγω των αναμενόμενων νέων περικοπών στις αποδοχές των δικαστικών λειτουργών.
Αναλυτικότερα, σήμερα η έκτακτη Γενική Συνέλευση των μελών της Ένωσης  Διοικητικών Δικαστών αποφάσισε την παράταση των κινητοποιήσεων έως το τέλος του μήνα και τη σύγκληση νέας Γενικής Συνέλευσης στις 30 Οκτωβρίου, προκειμένου να καθοριστεί η περαιτέρω πορεία των διοικητικών δικαστών.

Παράλληλα, και οι σύμβουλοι του Ελεγκτικού Συνεδρίου αποφάσισαν την παράταση των κινητοποιήσεών τους έως τις 20 Οκτωβρίου, (κανονικά θα έληγαν την ερχόμενη Κυριακή, 7 Οκτωβρίου).
Τα μέλη της Ένωσης Δικαστικών Λειτουργών Ελεγκτικού Συνεδρίου αποφάσισαν να κατεβαίνουν από τις έδρες από τις 10.30 π.μ. έως το τέλος του ωραρίου (3 μ.μ.), ενώ για το ίδιο διάστημα αναστέλλουν τη δημοσίευση των δικαστικών αποφάσεων.
Υπενθυμίζεται ότι και οι δικαστικοί και οι εισαγγελικοί λειτουργοί βρίσκονται σε κινητοποιήσεις έως τις 20 Οκτωβρίου, όποτε η Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων θα πραγματοποιήσει νέα Γενική Συνέλευση για να καθορίσει τις περαιτέρω κινητοποιήσεις τους.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου