5.10.12

ΕΧΑΣΑΝ τον ύπνο τους με τον Στέλιο από την Μεσσήνη !

Βολεμένα κωλόπαιδα του Κολονακίου με τις τσιτωμένες γκόμενες , οι λιγδωμένοι επιχειρηματίες της διαπλοκής που ανέλυαν επι χρόνα στα σικ ρεστοραντ της πρωτεύουσας την επόμενη μπίζνα με το Κράτος, ανησύχησαν!!! 
Μα επικεφαλής του ΣΔΟΕ ένας άξεστος Μεσσήνιος .Ενας απλός επικεφαλής μιας μικρής εφορίας… Θεέ μου!!! Που τον βρήκε ο Σαμαράς; Πως θα ελεγχει τις υποθέσεις μας αυτός ο μπανάλ τύπος που δεν έχει πιεί ένα καφέ μαζί μας, που δεν έχει μπεί στα σαλόνια του σπιτιού μας, που δεν είναι της σειράς μας να μας καταλαβαίνει!
Πως να κaτανοήσει  ο… βλάχος από την Καλαμάτα ότι αυτό που κάνουμε στην δική μας γλώσσα ονομάζεται δουλειές. Και όχι λαμογιά, αρπαχτή, φοροκλοπή, που λέει ο λαουτζίκος απο οπου προέρχεται αυτός ο περίεργος τύπος.  Μα το Στέλιο!!!
Εβαλε το συστημα μπρός να κρίνει τον Στασινόπουλο πρωτιστως αισθητικά. Πως είναι έτσι! Προφανώς με τους προηγουμενους έπεφταν μαζί στο κρεβάτι ή συντρώγανε υπό το φως το κεριών και η φάτσα του καινούριου δεν τους άρεσε. Δεν ταίριαζε απέναντι από την δική τους! Μετά προσεκτικά άρχισαν να αναλύουν τις επιδόσεις του και να φαντάζονται τις ελλείψεις που θα έχει στο δυσκολο έργο του. Θα τα καταφέρει; Που ξέρει αυτός; Βλέπεις μια χαρά περναγανε τόσα χρόνια με τα παιδιά ειδικών προσόντων και μάστερ στα οικονομικά… Μα το Στέλιο!!!
Τι έγινε από την ημέρα που ανέλαβε ο Στέλιος Στασινόπουλος επικεφαλής του ΣΔΟΕ; Ολα στο φως!
 Ανοιξαν λογαριασμοί πολιτικών και καλούνται οι κάτοχοι τους από τον ΣΔΟΕ! Βρέθηκαν χαμένα στικάκια με ονόματα που κανείς δεν γνώριζε που ηταν δυο χρόνια τώρα!
Προσκαλούνται όλοι οι Ελληνες που έβγαλαν χρήματα στο εξωτερικό στις Εφορίες για τα περαιτέρω!!!
Με λίγα λόγια άρχισε να κινείται ένα κοιμισμένο και βολεμένο σύστημα που έπαιζε τα δικά του παιχνίδια και οι πολίτες απλά περίμεναν κάποια στιγμή να λειτουργήσει!!!
Ναι ρε γίγαντες!!! Ναι ο Στέλιος! Δεν καταλάβαμε καλά… Μήπως έπρεπε να σας ρωτήσουν κύριοι ποιόν θα τοποθετήσουν επικεφαλής του ΣΔΟΕ; 
Mήπως προτιμούσατε κανένα παλικάρι από εκείνα που ήταν χρόνια στις μεγάλες εφορίες και είχαν κάνει ρεκόρ … εσόδων.
Κάτι τύπους υπάλληλους των λογιστηρίων των Εταιρειών σας. Ναι ρε το Στέλιο. Και τον κάθε Στέλιο της Ελληνικής επικρατείας , τον κάθε Στέλιο  της Ελληνικής επαρχίας που τώρα θα μπεί στο σπίτι σας. Αλλά θα σας επισκεφθεί πρωί πρωί με συνοδεία και χτυπώντας το κουδούνι. Θα μπεί στο σπίτι σας  με υπηρεσιακό αυτοκίνητο, δεν θα τον φέρει ο οδηγός σας στο σκοτάδι… Αν και στο κρεβάτι σας είναι κάθε βράδυ ο Στέλιος της εφορίας Μεσσήνης… Γιατί έχει γίνει ο εφιάλτης σας…
 Αλκιβιάδης - messinea.gr

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου