6.10.12

ΡΟΖ Σκάνδαλο... με μαλιοτραβήγματα σε οικογένεια Τσιγγάνων !

 ΜΑΛΙΟΤΡΑΒΗΧΘΗΚΑΝ ...ΔΗΜΟΣΙΩΣ ΟΙ ΤΣΙΓΓΑΝΕΣ !
Σκηνικό πολέμου στήθηκε πριν από λίγες ημέρες στον πεζόδρομο της Ρήγα Φεραίου της Πάτρας  η οποία όχι απλώς σηκώθηκε στο πόδι αλλά κυριολεκτικά μετατράπηκε σε πεδίο μάχης μεταξύ ομάδων ρομά.
 Και όλα αυτά με αφορμή ένα οικογενειακό... «ροζ» σκάνδαλο! 
Το οποίο στάθηκε ικανό να μπουκάρουν ρομά στο μαγαζί και παρ' ολίγο να τα κάνουν γυαλιά καρφιά και να την πληρώσει ο επιχειρηματίας χωρίς να φταίει.
Τι ακριβώς είχε συμβεί; 
Περνούσε μία γυναίκα ρομά μαζί με τα αδέλφια της και τις συζύγους τους από το σημείο και είδε τυχαία τον άνδρα της με άλλη ρομά να πίνουν καφέ στο κατάστημα.
Με το που τον αντίκρισε έβαλε τις φωνές.
Ο σύζυγος έτρεξε γρήγορα στην τουαλέτα της καφετέριας για να κρυφτεί και στο μεταξύ η απατημένη σύζυγος βούτηξε από τα μαλλιά την ερωμένη και άρχισε να την χτυπά με χαστούκια στο πρόσωπο.
Εκείνη ανταπέδωσε και οι δύο γυναίκες βγήκαν στη μέση του πεζοδρόμου και μαλλιοτραβιόντουσαν. Μάλιστα στον τσακωμό ενεπλάκησαν και οι άλλες δύο νύφες της απατημένης συζύγου, ενώ τα αδέλφια της εισέβαλαν εξαγριωμένη στο καφέ θέλοντας να βγάλουν από την τουαλέτα τον γαμπρό τους και να τον δείρουν!
Εκείνος είχε κλειδωθεί ενώ ο επιχειρηματίας προσπαθούσε να κρατήσει ισορροπίες και να μην του κάνουν «καλοκαιρινό» το μαγαζί.
Στον πεζόδρομο επικράτησε ένταση και σε δευτερόλεπτα ο χώρος είχε γεμίσει από περαστικούς που παρακολουθούσαν το «ξύλο» που έπεφτε μεταξύ των γυναικών αλλά και τους μαινόμενους ρομά που χτυπούσαν με δύναμη την πόρτα της τουαλέτας απαιτώντας από τον σύζυγο να βγει έξω...
Έφυγαν άρον άρον!Το ευτύχημα ήταν ότι επενέβησαν και γείτονες του καταστηματάρχη καταφέρνοντας να απωθήσουν τους δύο ρομά και να τους βγάλουν έξω από το μαγαζί.
Ταυτόχρονα κάποιοι ειδοποίησαν την αστυνομία και στο άκουσμα ότι καταφθάνει περιπολικό, οι γυναίκες ρομά χωρίστηκαν αμέσως και αποχώρησαν όσο πιο γρήγορα γινόταν απ' το σημείο.
Το ίδιο και οι άνδρες ρομά. Οι μόνοι που έμειναν τελευταία ήταν το παράνομο ζευγάρι που όμως κι αυτό πρόλαβε να φύγει προτού φθάσει το περιπολικό.
 Μάλιστα ο άνδρας αποδείχθηκε ...κύριος μιας και πριν φύγει φρόντισε να πληρώσει τους καφέδες..dete.gr

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου