6.10.12

Θρίλερ με διπλή εξαφάνιση Αμερικανού ιερέα και της Ελληνίδας φίλης του

Η μυστηριώδης υπόθεση άρχισε να ξετυλίγεται την περασμένη Δευτέρα, όταν ο ιερέας ενημέρωσε τους συγγενείς του ότι κινδυνεύει η ζωή του στην Αθήνα
Συναγερμός έχει σημάνει στις ελληνικές αλλά και τις αμερικανικές Αρχές μετά τη διπλή εξαφάνιση ενός Αμερικανού  αλλά και μιας Ελληνίδας, υπαλλήλου κεντρικών γραφείων της ΝΔ.

Πρόκειται για την  38χρονη Ιωάννα Λεκάκου που έμενε στην Αθήνα και για τον 37χρονο ιερέα, Κρίστιαν Κάπες,  από την Ιντιάνα. Ο 37χρονος βρισκόταν τα 3 τελευταία χρόνια στην Ελλάδα παίρνοντας μέρος σε ένα πιλοτικό πρόγραμμα που οργάνωσε το Βατικανό και η Ελληνική κυβέρνηση.

Όπως αποκάλυψε η Αγγελική Νικολούλη στο δελτίο ειδήσεων του ALPHA , αυτή η μυστηριώδης υπόθεση άρχισε να ξετυλίγεται την περασμένη Δευτέρα, όταν ο ιερέας ενημέρωσε τους συγγενείς του ότι κινδυνεύει η ζωή του στην Αθήνα, ότι τον παρακολουθούν με σύγχρονα μέσα και ότι απείλησαν να εκτελέσουν τη «φίλη του και την μεταφράστριά του». Έτσι, παρουσίασε  εκείνος την Ιωάννα Λεκάκου.

Ο πατέρας, ο οποίος μίλησε με τον ιερέα,  τον συμβούλευσε να απευθυνθεί στην αμερικανική πρεσβεία και να καταγγείλουν μαζί με τη φίλη του το γεγονός. Πράγματι τη Δευτέρα, η 38χρονη και 37χρονος  επισκέφθηκαν τα γραφεία, όπου οι υπάλληλοι της Αμερικανικής Πρεσβείας εντόπισαν πάνω ρους ίχνη κακοποίησης.

Η Ελληνίδα αποκάλυψε ότι απειλείται από συγκεκριμένο χώρο. Τότε τους είπαν να περιμένουν λίγο για  να καταγράψουν κάποια στοιχεία, αλλά εκείνοι έφυγαν.

Μάρτυρας –κλειδί στην υπόθεση είναι ένας καθολικός ιερέας, ο τελευταίος άνθρωπος πιθανότατα που τους είδε τη Δευτέρα, γύρω στις 3 το μεσημέρι, και τους συνόδευσε στο Ελ. Βενιζέλος για να ταξιδέψουν στην Ιντιάνα.

Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες, δεν επιβιβάστηκαν στο αεροσκάφος και δεν έφτασαν ποτέ στον προορισμό τους, με αποτέλεσμα η υπόθεση να παίρνει διαστάσεις θρίλερ ..star.gr

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου