18.11.12

ΣΟΚ-29 χρονος Έλληνας έβαλε πωλητήριο στον νεφρό του !

Ο 29χρονος Γιάννης Τσαχαλίδης χτυπημένος από την ανεργία και τα χρέη κατέφυγε αρχικά στο τζόγο και μη μπορώντας να δει... άσπρη μέρα, πριν από 15 ημέρες, αποφάσισε να πουλήσει τον νεφρό του.

Σύμφωνα με το Έθνος της Κυριακής, ο 29χρονος αναφέρει: «Σκέφτηκα πως αυτή ήταν η μοναδική λύση για να σωθώ .Είχα ψάξει στο Ιντερνετ και γνώριζα πως η τιμή για ένα νεφρό ήταν 100.000 ευρώ. Ντρέπομαι και μετανιώνω που σκέφτηκα κάτι τέτοιο, αλλά το μυαλό μου θόλωσε. Δεν μπορώ να βρω δουλειά και χρωστάω πολλά χρήματα στις τράπεζες. Καταστρέφω τον εαυτό μου και την οικογένειά μου, αλλά δεν αντέχω άλλο».
Ο 29χρονος Γιάννης, όπως αναφέρει η εφημερίδα για να πετύχει τον σκοπό του, δεν δίστασε να απευθυνθεί ακόμη και σε ιδιωτικό ερευνητή, τον κ. Νίκο Πελεκάση, ζητώντας να του βρει συμβατό δότη.
«Είχα μπροστά μου υποψήφιους αυτόχειρες και προσπάθησα να τους βοηθήσω. Δέχομαι πολλά τηλεφωνήματα από ανθρώπους που  είναι αποφασισμένοι να πουλήσουν κάποιο όργανο του σώματός τους, αδιαφορώντας για τις συνέπειες», είπε  ο κ. Πελεκάσης, με τη βοήθεια του οποίου ο Γιάννης κατάφερε να βρει και δουλειά.
Ο κ. Πελεκάσης αναφέρει στην εφημερίδα ότι η ψυχολογική κατάσταση του 26χρονου είναι ακόμα πολύ κακή .
«Συνεχώς περνάει από το μυαλό του να αυτοκτονήσει», καταλήγει ο κ. Πελεκάσης.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου