18.11.12

Πνίγηκε μέσα στο αυτοκίνητό του

Ενημερώθηκε, μεσημβρινές ώρες σήμερα, η Λιμενική Αρχή Αμφιλοχίας, από το Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής ότι παραπλεύρως της Εθνικής Οδού Αμφιλοχίας – Βόνιτσας προς τη θάλασσα, στην περιοχή «ΛΑΦΟΛΑΓΚΑΔΟ» εντοπίστηκαν από διερχόμενο άτομο διάσπαρτα τμήματα εμπρόσθιου προφυλακτήρα φέροντας πινακίδα κυκλοφορίας Ι.Χ.Ε. οχήματος.
 
Στη συνέχεια ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή και το Α.Τ. Αμφιλοχίας, από συγγενικό πρόσωπο του ιδιοκτήτη του οχήματος, για εξαφάνιση του προ εβδομάδας.
 
Άμεσα στην περιοχή έσπευσε προσωπικό Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. με περιπολικό όχημα, ενώ ενημερώθηκαν για τυχόν παροχή συνδρομής ιδιώτης δύτης, η Πυροσβεστική Υπηρεσία και το Κέντρο Υγείας Αμφιλοχίας.
 
Λίγο αργότερα το ανωτέρω όχημα εντοπίστηκε εντός της θάλασσας από τον ιδιώτη δύτη με τη συνδρομή της Π.Υ., ενώ εντός του οχήματος υπήρχε εγκλωβισμένο πτώμα ανδρός , όπου ύστερα από έρευνα διαπιστώθηκε ότι πρόκειται για τον 39χρονο ιδιοκτήτη του.
 
Επίσης ερευνήθηκε η ευρύτερη περιοχή για τυχόν ύπαρξης άλλου ατόμου με αρνητικά αποτελέσματα.

Ο 39χρονος διακομίστηκε στο Κ.Υ. Αμφιλοχίας όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του ενώ η σορός πρόκειται να μεταφερθεί στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Πατρών για διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.
 
Προανάκριση διενεργείται από τη Λιμενική Αρχή Αμφιλοχίας.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου