4.12.12

Τήν προτιμούν οι γυναίκες περισσότερο και από το sex!


Ποιά είναι άραγε η κρυφή επιθυμία κάθε γυναίκας; Νέα μελέτη πιστοποίησε αυτό που φοβόντουσαν εδώ και χρόνια τα αρσενικά όλου του πλανήτη. 
 Οι γυναίκες προτιμούν τη σοκολάτα από το... sex!  
Αυτό τουλάχιστον απάντησε το 22% των γυναικών στην ερώτηση «ποιο είναι το πιο δύσκολο πράγμα που θα εγκατέλειπαν ποτέ;» 
Στην έρευνα που έγινε σε 2.000 άτομα -άντρες και γυναίκες- το 59% των γυναικών δήλωσε ότι θα εγκατέλειπε πιο εύκολα το sex ενώ μόνο το 5% των ανδρών θα έκανε αποχή από αυτό.
 Η ίδια μελέτη παράλληλα απέδειξε πως και το αλκοόλ, το κάπνισμα και η βλασφημία είναι επίσης δύσκολο να εγκαταλειφθούν!

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον δείχνουν τα ποσοστά και όσον αφορά τις αλλαγές στην αυτοπειθαρχία κατά τη διάρκεα του έτους στις παραπάνω προκλήσεις. Οι μισοί απάντησαν πως η χειμερινή περίοδος και ειδικά η εβδομάδα των Χριστουγέννων είναι αυτή που νιώθουν πιο αδύναμοι από ποτέ. Ο Robert West, καθηγητής της υγείας της ψυχολογίας στο «Cancer Research UK Health Behaviour Research Centre» ανέφερε πως «όταν ερχόμαστε αντιμέτωποι με έναν πειρασμό, εκεί φαίνεται η εσωτερική δύναμη που κρύβουμε μέσα μας με την οποία ελέγχουμε τις πράξεις μας, η αυτοπειθαρχία. Τα άτομα με μεγαλύτερη αυτοπειθαρχία είναι ικανότερα στην πραγματοποίηση των στόχων τους. Κάποιοι πιστεύουν ότι ο αυτοέλεγχος είναι σαν έναν μυ που μπορεί να κουραστεί κάποια στιγμή και να επανέλθει με προπόνηση. Ωστόσο, τα άτομα που βάζουν όρια στους στόχους τους, τους πραγματοποιούν πιο εύκολα»

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου