" Το Καπηλειό " Ζωντανή μουσική με τραγούδια της παρέας κάθε Σάββατο βράδυ και μεσημέρι Κυριακής
" Το Καπηλειό " με ένα ξεχωριστό εσωτερικό διάκοσμο, σε μία αίθουσα αρκετών τετραγωνικών μέτρων, κατάλληλη για να φιλοξενήσει κάθε είδους εκδήλωση που επιθυμείτε.

27.7.13

Επιχείρηση «Σκούπα» σε Μεσσηνία – Λακωνία !

Στο πλαίσιο αντιμετώπισης του φαινομένου της εγκληματικότητας, πραγματοποιήθηκε από χθες το μεσημέρι, έως και σήμερα  πρώτες πρωινές ώρες, εκτεταμένη αστυνομική επιχείρηση στις ευρύτερες περιοχές της Λακωνίας και της Μεσσηνίας, σύμφωνα με τον γενικό επιχειρησιακό σχεδιασμό της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Περιφέρειας Πελοποννήσου.
Κατά την διάρκεια της επιχείρησης, έγιναν έλεγχοι σε τετρακόσια έντεκα άτομα, εκ των οποίων διακόσια ενενήντα ήταν ημεδαποί και εκατόν είκοσι ένα ήταν αλλοδαποί καθώς και σε διακόσια ενενήντα δύο οχήματα.
Επιπλέον, προσήχθησαν συνολικά εβδομήντα ένα άτομα, από τα οποία σαράντα έξι ήταν ημεδαποί και είκοσι πέντε ήταν αλλοδαποί, ενώ συνελήφθησαν είκοσι  άτομα.
Τα άτομα που συνελήφθησαν, είναι
    Ένας ημεδαπός στη Λακωνία, για καταδικαστικά έγγραφα.
    Τέσσερις αλλοδαποί στη Λακωνία, οι οποίοι διέμεναν παράνομα στη χώρα και σε βάρος τους θα κινηθεί η διοικητική διαδικασία επιστροφής τους.
    Δύο ημεδαποί στη Μεσσηνία, για παράβαση του υγειονομικού Κανονισμού (ηχορύπανση).
    Ένας ημεδαπός στη Μεσσηνία, για καταδικαστικά έγγραφα.
    Ένας  ημεδαπός στη Μεσσηνία, για απείθεια.
    Δύο ημεδαποί στη Μεσσηνία, για λειτουργία καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος χωρίς την απαραίτητη άδεια λειτουργίας.
    Δύο  ημεδαποί στη Μεσσηνία, για ναρκωτικά.
    Ένας αλλοδαπός στη Μεσσηνία, για κλοπή.
    Έξι αλλοδαποί στη Μεσσηνία, οι οποίοι διέμεναν παράνομα στη χώρα και σε βάρος τους θα κινηθεί η διοικητική διαδικασία επιστροφής τους.
Κατά την διάρκεια της επιχείρησης, βεβαιώθηκαν συνολικά ογδόντα τρεις  παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας και σαράντα εννέα παραβάσεις του Υγειονομικού Κανονισμού, ενώ κατασχέθηκε μικροποσότητα κάνναβης.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στους αρμόδιους κατά τόπο Εισαγγελείς.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου