" Το Καπηλειό " Ζωντανή μουσική με τραγούδια της παρέας κάθε Σάββατο βράδυ και μεσημέρι Κυριακής
" Το Καπηλειό " με ένα ξεχωριστό εσωτερικό διάκοσμο, σε μία αίθουσα αρκετών τετραγωνικών μέτρων, κατάλληλη για να φιλοξενήσει κάθε είδους εκδήλωση που επιθυμείτε.

24.8.13

Επιχείρηση "Σκούπα " με 30 συλλήψεις στην Κόρινθο

Ευρεία αστυνομική επιχείρηση πραγματοποιήθηκε στην ευρύτερη περιοχή του Κιάτου και του Ξυλοκάστρου Κορινθίας, στο πλαίσιο της αντιμετώπισης της εγκληματικότητας, κατά την διάρκεια της οποίας, ελέγχθηκαν 180 άτομα, καθώς και 165 οχήματα.

Κατά την επιχείρηση προσήχθησαν συνολικά 59 άτομα και συνελήφθησαν συνολικά 30 άτομα, που κατηγορούνται ένας για ναρκωτικά, δύο για καταδικαστικά έγγραφα, δύο για κατοχή λαθραίων τσιγάρων, ένας για αντίσταση και απείθεια, τέσσερις για στέρηση άδειας λειτουργίας καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος, μία για παράβαση του υγειονομικού κανονισμού, έξι για παραβάσεις του Κ.Ο.Κ. και δεκατρείς αλλοδαποί, οι οποίοι διέμεναν παράνομα στη χώρα και σε βάρος τους θα κινηθεί η διοικητική διαδικασία επιστροφής τους.

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, βεβαιώθηκαν συνολικά 40 παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας και 5 παραβάσεις του Υγειονομικού Κανονισμού, ενώ κατασχέθηκαν μικροποσότητα χασίς και 25 πακέτα τσιγάρων που δεν έφεραν την προβλεπόμενη ταινία φόρου εισαγόμενων τσιγάρων.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κορίνθου.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου