24.8.13

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ η γυναίκα με την μεγαλύτερη περιφέρεια στον κόσμο!

Η Mikel Ruffinelli ζυγίζει 190 κιλά και η περιφέρεια της φτάνει τα 2,5 μέτρα! 
Η 39χρονη γυναίκα που ζει στο Los Angeles λέει για το σώμα της:
«Μου αρέσει η σιλουέτα μου και δεν βλέπω το λόγο γιατί να κάνω δίαιτα, αφού δεν έχω προβλήματα υγείας. Στους άντρες δεν αρέσουν οι κοκαλιάρες, τους αρέσουν οι γυναίκες με καμπύλες».

Και βέβαια η Mikel είναι μια Kardashian επί δέκα αφού μπορεί να έχει τεράστια περιφέρεια αλλά η μέση της είναι σχετικά λεπτή: φτάνει το ένα μέτρο...


Στην καθημερινότητά της πάντως αντιμετωπίζει αρκετά προβλήματα καθώς οδηγεί φορτηγάκι γιατί δεν χωράει να κάτσει σε αυτοκίνητο, κάθεται σε ειδικές καρέκλες και φυσικά κοιμάται σε υπέρδιπλο κρεβάτι.

Ο άντρας της που είναι 40 χρονών, όχι μόνο δεν έχει πρόβλημα με τις καμπύλες της, αλλά του αρέσει πολύ το σώμα της γυναίκας του. 

Η Mikel πάντως δεν ήταν πάντα έτσι. Οταν ήταν μικρότερη είχε πάντα περιφέρεια αλλά τα πολλά κιλά τα πήρε όταν έκανε τα παιδιά της. Να φανταστεί κανείς ότι για πρωινό τρώει δύο αυγά με μπέικον και λουκάνικα και μια μερίδα πατάτες. Οπως δηλαδή τα μοντέλα φροντίζουν τη σιλουέτα τους έτσι και η Mikel για να κρατιέται... σε φόρμα, καθημερινά καταναλώνει 3.000 θερμίδες.


Ετσι κι αλλιώς τα τελευταία πέντε χρόνια η Mikel εργάζεται και ως μοντέλο για την ιστοσελίδα Big Beautiful Women και μάλιστα παίρνει χίλια δολαρία τη φωτογράφιση!

«Κυρίως διαφημίζω εσώρουχα. Εχω δύο μοδίστρες που μου φτιάχνουν τα ρούχα, αν και μπορώ σχετικά άνετα να βρω ρούχα για το πάνω μέρος του σώματός μου, το πρόβλημα το έχω με το κάτω» λέει στη συνέντευξή της στο περιοδικό Closer και κλείνει με ένα μήνυμα για όλες τις ζουμερές γυναίκες:
«Δεν θέλω να πάρω άλλα κιλά, αλλά δεν θέλω να χάσω και τις καμπύλες μου. Φαίνομαι υπέροχη και ελπίζω να ενθαρρύνω και άλλες γυναίκες να σκεφτούν πως:

 «Αφού είναι αυτή ευτυχισμένη με το σώμα της τότε μπορώ να είμαι και εγώ.»


ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου