22.8.13

«Πλακώθηκαν» για το κυβερνητικό αεροσκάφος Αβραμόπουλος- Βενιζέλος



«Μανιάτικο» το κράταγε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Δημήτρης Αβραμόπουλος στον Ευάγγελο Βενιζέλο το θέμα της χρήσης του κυβερνητικού αεροσκάφους. 
Στα μέσα Ιουλίου η τροπολογία που προσπάθησε να περάσει στο πολυνομοσχέδιο για να του δίνεται η δυνατότητα να πετά με αυτό και ως υπουργός Άμυνας πλέον δεν πέρασε αφού τότε αποφασίστηκε ότι θα το χρησιμοποιούν μόνο ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, ο πρωθυπουργός και ο υπουργός Εξωτερικών.

Κι επειδή η εκδίκηση ως γνωστό είναι ένα πιάτο που τρώγεται κρύο…του τη φύλαγε του Βενιζέλου. Κι αυτό γιατί ο Αβραμόπουλος τηρώντας τα προβλεπόμενα είπε όχι στην χρήση του αεροσκάφους από τον Βενιζέλο, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσιεύονται στο Έθνος “προχτές το ΓΕΑ δεν έκανε αποδεκτο σχετικό αίτημα του υπουργείου Εξωτερικών που ζητούσε να μεταβεί το κρατικό αεροσκάφος στην Σκιαθο για να μεταφέρει στις Βρυξέλλες το ζεύγος Βενιζέλου και στη συνέχεια να το επιστρέψει και παλι στην Σκιαθο…..

Το ΓΕΑ εφαρμόζοντας κατα γράμμα τον νόμο έκρινε ότι η συγκεκριμένη υπηρεσιακή πτήση δεν προβλέπει ενδιάμεση στάση λόγω κόστους και ως εκ τούτου ο υπουργός θα έπρεπε να ταξιδέψει ιδιωτικως στην Αθήνα για να επιβιβαστεί στο κρατικο αεροπλάνο η έδρα του οποίου είναι στην Ελευσίνα. Όπως και έγινε…”

nocomments.gr

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου