24.8.13

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ-Έμεινε παράλυτος από τσίμπημα κουνουπιού !!!

Προσωρινή παραλυσία προκάλεσε σε έναν 60χρονο Ξανθιώτη η προσβολή του από τον ιό του Δυτικού Νείλου, μετά από τσίμπημα κουνουπιού.
Ο ηλικιωμένος νοσηλεύεται εδώ και λίγες ημέρες στην Παθολογική Κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Ξάνθης.

Πρόκειται για άνδρα κάτοικο του Μαγικού του δήμου Αβδήρων Ξάνθης ο οποίος την περασμένη Τετάρτη παρουσιάστηκε στο Νοσοκομείο της πόλης με υψηλό πυρετό. Αρχικά δεν κρίθηκε απαραίτητη η εισαγωγή του, ωστόσο δυο ημέρες μετά και με την κατάσταση της υγείας του να επιδεινώνεται ο ίδιος εισήχθη στην Παθολογική. Από τον εργαστηριακό έλεγχο των εξετάσεων προέκυψε πως είχε προσβληθεί από τον ιό του Δυτικού Νείλου, με το νευρολογικό του σύστημα να εξασθενεί, με αποτέλεσμα να μην μπορεί προσωρινά να περπατήσει.

Με υψηλό πυρετό και πόνους στο σώμα παρουσιάστηκε πριν από περίπου δεκαπέντε ημέρες στα επείγοντα του Γενικού Νοσοκομείου Ξάνθης ένας 60χρονος από τον Πολύσιτο Ξάνθης. Ο ίδιος μάλιστα λίγες ώρες μετά την εισαγωγή του στην Παθολογική Κλινική παρουσίασε εξανθήματα σε όλο του το σώμα. Λίγες ημέρες μετά επιβεβαιώθηκε και επισήμως η προσβολή του από τον ιό του Δυτικού Νείλου.

thrakitoday.com

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου