3.10.13

ΚΟΡΩΝΗ-ΔΩΡΕΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΚΑΡΔΙΟΓΡΑΦΟΥ ΣΤΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΙΑΤΡΕΙΟ

Έναν πλήρη ηλεκτρονικό καρδιογράφο απέκτησε το Περιφερειακό Ιατρείο Κορώνης, χάρη στην ευγενική προσφορά των κ. Νικολάου Μαυρογιάννη πλοιάρχου Ε.Ν. και του κ. Ηρακλή Λύγα μηχανικού βιοϊατρικής τεχνολογίας.

Με την πράξη τους αυτοί, οι φίλοι της Κορώνης, συμβάλουν στην αναβάθμιση των παρεχόμενων ιατρικών υπηρεσιών προς τους μόνιμους κατοίκους αλλά και παραδίδουν μαθήματα αλληλεγγύης και ανθρωπιάς.

Ο Δήμαρχος Πύλου-Νέστορος, κ. Δημήτρης Καφαντάρης και η Αντιδήμαρχος κα. Πελαγία Λευτάκη ευχαριστούν δημόσια τους κυρίους Μαυρογιάννη και Λύγα για την πράξη τους αυτή αναφέροντας χαρακτηριστικά «στη δύσκολη οικονομική περίοδο που βιώνουμε όλοι μας, τέτοιες ενέργειες μας γεμίζουν ελπίδα. Η ιδιωτική πρωτοβουλία είναι ιδιαίτερα σημαντική στην προσπάθεια που καταβάλουμε ως Δημοτική Αρχή για να επιτύχουμε τη βελτίωση της ποιότητας ζωή των κατοίκων μας. Με συνεργασία και αλληλεγγύη μπορούμε να επιτύχουμε περισσότερα. Σας ευχαριστούμε για την αυτή την κίνηση αλτρουισμού και το παράδειγμα που δίνεται σε όλους μας».

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου