27.11.13

ΚΑΛΑΜΑΤΑ-Συνάντηση Αλευρά -Ανδρουλάκη

Σήμερα Τετάρτη 27 Νοεμβρίου ο Αντιπεριφερειάρχης Μεσσηνίας Π. Αλευράς συναντήθηκε στο γραφείο του με το Γραμματέα Κ.Π.Ε ΠΑΣΟΚ Νίκο Ανδρουλάκη στα πλαίσια επίσκεψης που πραγματοποιεί στην Περιφερειακή Ενότητα Μεσσηνίας.
Στη συζήτηση που πραγματοποιήθηκε τέθηκαν εκ μέρους του Αντιπεριφερειάρχη όλα τα ζητήματα της Περιφερειακής Ενότητας Μεσσηνίας και όλες οι δράσεις που έχουν πραγματοποιηθεί. Αρχής γενομένης των υποδομών των πλυμμηρόπληκτων περιοχών, της επέκτασης του ΠΟΠ ελαιολάδου σε όλη τη Μεσσηνία, το θέμα προστασίας του ΠΟΠ Ελιά Καλαμών εν όψει και της συμφωνίας Ε.Ε-Καναδά καθώς και ευρύτερα αυτοδιοικητικά θέματα.
Τόνισε ιδιαίτερα ότι παρά την αισθητή περικοπή των ΚΑΠ λειτουργικά, πάνω από 60% και των ΚΑΠ Επενδύσεων κατά 90% η Περιφέρεια Πελοποννήσου παράγει σημαντικό έργο τόσο στις υποδομές Περιβάλλοντος και οδικών αξόνων όσο και στον τομέα των επενδύσεων.
Ο Γραμματέας συνεχάρη τον Αντιπεριφερειάρχη για το έργο που έχει ήδη επιδείξει και δεσμεύτηκε να σταθεί αρωγός σε όλες τις προσπάθειες και τα δίκαια αιτήματα της Ενότητας Μεσσηνίας. 

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου