31.12.13

ΣΟΦΙΑ ΜΥΤΙΛΗ: "Ο κόσμος ψάχνει στήριγμα για τα προβλήματα του και το βρίσκει στο sknews.gr"

To sknews.gr έχει  προτεραιότητα τους πολίτες αυτής της χώρας,να  τους ενημερώνει και να τους συμβουλεύει τους για το πώς πρέπει να κινηθούν .
Για την κατάσταση που βιώνει σήμερα ο ελληνικός λαός ….οι μόνοι που δεν φταίνε είναι οι πολίτες !!!
Οι αναγνώστες μας γνωρίζουν πολύ καλά ... για την λεηλασία του δημόσιου χρήματος και τα σκάνδαλα που πνίγουν με τη δυσωδία τους την χώρα  και θεωρούν αποκλειστικά υπεύθυνους τους Έλληνες πολιτικούς.
Το sknews.gr είναι το αποτέλεσμα της κοινής προσπάθειας της δικής μου  και της αδελφής μου Ευδοκίας.Με εγνωσμένη πείρα και αξιοπιστία μετά από την επί 3 συναπτά έτη δημιουργία και παρουσίαση της εκπομπής KontraLive και με επιτελείο συμβούλων και ειδικών για εργασιακά, ασφαλιστικά και φορολογικά θέματα ξεκινήσαμε πριν ένα μήνα αυτή  την προσπάθεια για  να γεμίσουμε το κενό στη χρηστική οικονομική ενημέρωση μέσω του internet.
Το sknews.gr  ενημερώνεται διαρκώς με τις εξελίξεις που σχετίζονται με τα αντικείμενα που καλύπτει, ενώ μέσα από το site  μπορούν οι αναγνώστες  να στέλνουν τις ερωτήσεις  για τα θέματα που τους  απασχολούν και λαμβάνουν απαντήσεις καθώς και κατευθύνσεις.

Στο εγχείρημα αυτό θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους  τους αναγνώστες που μας αγκάλιασαν και μας εμπιστευτηκαν και αυτό μας δίνει όρεξη και δύναμη να
γίνουμε ακόμα καλύτερες.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου