" Το Καπηλειό " Ζωντανή μουσική με τραγούδια της παρέας κάθε Σάββατο βράδυ και μεσημέρι Κυριακής
" Το Καπηλειό " με ένα ξεχωριστό εσωτερικό διάκοσμο, σε μία αίθουσα αρκετών τετραγωνικών μέτρων, κατάλληλη για να φιλοξενήσει κάθε είδους εκδήλωση που επιθυμείτε.

4.1.14

Εφοδος του ΣΔΟΕ στην εισπρακτική εταιρεία των υιών Σιούφα

Τα γραφεία της εισπρακτικής εταιρείας, μετά την επίθεση που είχε δεχθεί από κουκουλοφόρους
Τα γραφεία της εισπρακτικής εταιρείας των υιών του πρώην υπουργού κ. Σιούφα, έβαλαν στο στόχαστρο οι ελεγκτές του ΣΔΟΕ οι οποίοι πραγματοποίησαν έφοδο με εντολή του εισαγγελέα. Πληροφορίες αναφέρουν ότι προηγήθηκε ανώνυμη καταγγελία που έφθασε στο ΣΔΟΕ, για τις πρακτικές της εν λόγω εταιρείας, με τον εισαγγελέα ωστόσο να επεκτείνει την έρευνα τόσο για το πως η «νομική βιομηχανία» των Γιώργου και Μάριου Σιούφα κατάφερε να μονοπωλήσει την «αγορά» των κόκκινων δανείων (διαχειρίζεται σημερα το 90% των ληξιπρόθεσμων δανείων), όσο και για τις σχέσεις της νομικής τους εταιρείας με μία απο τις μεγαλύτερες εισπρακτικές εταιρείες στη χώρα, την PANO Finance A.E.
H PANO Finance, με έδρα χωριό της Ηλείας, ανήκει στον πρώην δικαστικό επιμελητή και συνεργάτη των υιών Σιούφα, Γιώργο Πανόπουλο, ο οποίος ωστόσο φέρεται να έχει δηλώσει υπεύθυνα στο ΣΔΟΕ ότι η επιχείρησή του δεν έχει πλέον καμία σχέση με τη νομική εταιρεία των υιών του πρώην προέδρου της Βουλής.
Η πρώτη «επίσκεψη» του ΣΔΟΕ στο «αρχηγείο» της εταιρείας των υιών Σιούφα στην οδό 25ης Μαρτίου στον Ταύρο, έγινε στις 12 Δεκεμβρίου, δύο μόλις μέρες μετά την επίθεση στο κτήριο όπου στεγάζονται τα γραφεία της, από ομάδα κουκουλοφόρων. Οι αρχές θα εξετάσουν επίσης αν από τις πρακτικές των εισπρακτικών εταιρειών προκύπτει τυχόν τέλεση αυτεπαγγέλτως διωκομένων πράξεων, μεταξύ των οποίων η αντιποίηση της άσκησης δημόσιας υπηρεσίας ή δικηγορικού λειτουργήματος, η χρήση παρένθετων δικηγόρων, δικαστικών επιμελητών κλπ.
Θα ελεγχθεί τέλος κατά πόσο τηρούν τις διατάξεις της κείμενης νομοθεσίας περί προστασίας του καταναλωτή, της ιδιωτικής ζωής, του τραπεζικού απορρήτου, της καλής πίστης και των συναλλακτικών ηθών.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου