4.1.14

" ΠΛΑΚΩΘΗΚΑΝ " για τα μάτια της Αλεξανδράκη!

«ΑΡΠΑΧΤΗΚΑΝ» ΚΑΛΑΒΡΥΤΙΝΟΙ ΜΕ ΑΘΗΝΑΙΟΥΣ 
Μέχρι και τροχαίο προκλήθηκε… για πάρτη της!
Eπεισόδιο σε νυχτερινό κέντρο των Καλαβρύτων για τα μάτια… της Δήμητρας Αλεξανδράκη!
Το μοντέλο είχε φθάσει στα Καλάβρυτα από την Αθήνα μαζί με την παρέα της και διασκέδαζε στο μπαράκι! Φαίνεται όμως ότι μία άλλη παρέα, αποτελούμενη από δέκα περίπου άτομα (όλοι τους Καλαβρυτινοί)… «λιμπίστηκαν» από την ομορφιά της καλλίγραμμης νεαρής και άρχισαν τα πειράγματα! Πληροφορίες αναφέρουν πως η μία κουβέντα έφερε την άλλη και τελικά οι δύο παρέες… πιάστηκαν στα χέρια! Όμως η περιπέτεια της Δήμητρας Αλεξανδράκη είχε και συνέχεια! Ενώ το επεισόδιο φαινόταν να είχε λήξει οι πρωταγωνιστές του κυνηγήθηκαν… και έξω από το κατάστημα, στους δρόμους των Καλαβρύτων, έχοντας ήδη επιβιβαστεί στα αυτοκίνητά τους. 
Το όχημα στο οποίο επέβαινε η Δήμητρα και οδηγούσε φίλος της από την Αθήνα, συγκρούστηκε με αυτοκίνητο Καλαβρυτινών και πάλι έγινε της κακομοίρας! Στο σημείο του τροχαίου και ενώ το επεισόδιο έδειχνε πως θα έπαιρνε και άλλες διαστάσεις, εκλήθη η αστυνομία. Μάλιστα κάποια άτομα κατέληξαν στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής, ενώ ένας από τους Καλαβρυτινούς με κατάγματα στο πρόσωπο… μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο της περιοχής. Ήταν το πρώτο συμβάν του Νοσοκομείο για τη νέα χρονιά!
 
Δεν γνωρίζουμε αν έγιναν μηνύσεις, ή αν το επεισόδιο έληξε μετά από αμοιβαίες εξηγήσεις, ωστόσο το συμβάν έχει κάνει το γύρο της περιοχής. Οι Αθηναίοι επέμεναν πως… οι Καλαβρυτινοί ήσαν αυτοί που ξεκίνησαν την ιστορία, ενοχλώντας το νεαρό μοντέλο στην προσπάθειά τους να το «ρίξουν»! Μάλιστα κάποιος από την παρέα της όμορφης γυναίκας μιλούσε απαξιωτικά για τους Καλαβρυτινούς σε σχέση με τον στόχο που είχαν βάλει!
 
Η Δήμητρα Αλεξανδράκη εξακολουθεί να αποτελεί γυναίκα – ίνδαλμα για πολλούς άνδρες, όμως δεν φαίνεται να «χαρίζεται»! Απομένει να δούμε αν το επεισόδιο θα καταλήξει και στα Δικαστήρια, κάτι που θα εξαρτηθεί και από το αν ο τραυματίας Καλαβρυτινός θα υποβάλει μήνυση!

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου