2.1.14

ΕΛ.ΑΣ - Επιχείρηση "Σκούπα " στην Μεσσηνία !

Στο πλαίσιο αντιμετώπισης της εγκληματικότητας, πραγματοποιήθηκε σήμερα (2.1.2014), από το πρωί έως το μεσημέρι, αστυνομική επιχείρηση στην ευρύτερη περιοχή της Καλαμάτας, της Μεσσήνης και της Πύλου Μεσσηνίας, η οποία οργανώθηκε από την Αστυνομική Διεύθυνση Μεσσηνίας, σύμφωνα με τον γενικό επιχειρησιακό σχεδιασμό της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Περιφέρειας Πελοποννήσου.Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, έγιναν έλεγχοι σε εκατόν δύο
(102) άτομα, εκ των οποίων σαράντα οκτώ (48) ήταν ημεδαποί και πενήντα τέσσερις (54) ήταν αλλοδαποί, καθώς και σε ογδόντα επτά (87) οχήματα. Επιπλέον, προσήχθησαν συνολικά σαράντα (40) άτομα, από τα οποία δέκα εννέα (19) ήταν ημεδαποί και είκοσι ένα (21) ήταν αλλοδαποί, ενώ συνελήφθησαν έξι (6) άτομα.
Τα άτομα που συνελήφθησαν, είναι:
• Ένας (1) ημεδαπός, για παράβαση του Υγειονομικού Κανονισμού.
• Δύο (2) ημεδαποί, για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.
• Τρείς (3) αλλοδαποί, οι οποίοι διέμεναν παράνομα στη χώρα και σε βάρος τους θα κινηθεί η διοικητική διαδικασία επιστροφής τους.

Κατά την επιχείρηση, βεβαιώθηκαν συνολικά δεκατέσσερις (14) παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας και επτά (7) παραβάσεις του Υγειονομικού Κανονισμού.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν αρμοδίως.
Οι δράσεις αυτές, είναι στοχευμένες και αποσκοπούν στην πρόληψη, αλλά και στην καταστολή της εγκληματικότητας, ενώ θα συνεχιστούν με αμείωτη ένταση και ενδιαφέρον, σε όλες τις περιοχές της Περιφέρειας Πελοποννήσου.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου