12.1.14

Κατέβασαν τα μικρόφωνα στον Κασιδιάρη για τις ύβρεις εναντίον εργαζομένων στα ΜΜΕ !!!

Ο βουλευτής και εκπρόσωπος Τύπου της Χρυσής Αυγής ετοιμαζόταν να προβεί σε δήλωση αναφορικά με τις προφυλακίσεις των βουλευτών Γερμενή και Ηλιόπουλου, όταν οι δημοσιογράφοι του ζήτησαν να καταδικάσει την υβριστική επίθεση μερίδας χρυσαυγιτών προς τους δημοσιογράφους, στους οποίους πέταξαν μπουκάλια νερού και εξαπέλυσαν απειλές εναντίων των ίδιων και των οικογενειών τους. Η επίθεση έγινε όταν ανακοινώθηκε η απόφαση προφυλάκισης των δύο βουλευτών.

Οι δημοσιογράφοι ζήτησαν από τον κ. Κασιδιάρη να κάνει δήλωση και να καταδικάσει το γεγονός, αλλά εκείνος εμφανίστηκε να αιφνιδιάζεται και τελικά δεν προχώρησε σε καταδίκη της επίθεσης.

Τότε, οι δημοσιογράφοι χαμήλωσαν τα μικρόφωνα και δεν έγινε καμία δήλωση.

Στη συνέχεια, απευθυνόμενος σε δημοσιογράφους, ο κ. Κασιδιάρης δήλωσε πως η επίθεση έγινε από «κάποιους άγνωστους», αποκαλώντας το όλο περιστατικό «έκτροπα εντός εισαγωγικών».

«Επί της ουσίας δεν έγινε τίποτα χθες. Κανείς δεν κακοποιήθηκε, κανείς δεν σφαγιάστηκε»., σχολίασε από την πλευρά του ο βουλευτής Ηλίας Παναγιώταρος, βρισκόταν έξω από το εφετείο την ώρα των ταραχών.

Το σύνθημα
«αλήτες ρουφιάνοι δημοσιογράφοι» τραγουδούν αυτή την ώρα οι περίπου 70 οπαδοί της ΧΑ που έχουν συγκεντρωθεί στη λεωφόρο Αλεξάνδρας, με πρωτεργάτες τους βουλευτές Ελένη Ζαρούλια και Κωνσταντίνο Μπαρμπαρούση.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου