20.1.14

ΤΩΡΑ-Ένας νεκρός και ένας τραυματίας σε κρίσιμη κατάσταση από συμπλοκή κατοίκων

 ΝΕΩΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 
 Σε ερωτική αντιζηλεία οδηγούν τα πρώτα στοιχεία για τη δολοφονία που σημειώθηκε νωρίτερα στη Νεάπολη Θεσσαλονίκης.

Όπως αναφέρουν αυτόπτες μάρτυρες στο Thestival.gr, ο δράστης επιτέθηκε σε πατέρα και γιο με μαχαίρι, στην οδό Κουντουριώτου και στη συνέχεια, όταν περαστικοί προσπάθησαν να τους χωρίσουν, ο άντρας πυροβόλησε εναντίον των δύο αντρών με κυνηγετική καραμπίνα, με αποτέλεσμα να τους σκοτώσει. Ο δράστης, ο οποίος είναι γείτονας των θυμάτων,συνελήφθη.

Σύμφωνα με τους περιοίκους, ο δράστης τυφλώθηκε από τη ζήλια του, διότι πίστευε ότι πατέρας και γιος παρενοχλούσαν τη σύζυγό του. Οι τρεις τους λογομάχησαν έντονα και ο άντρας, τυφλωμένος από τον θυμό, επιτέθηκε και σκότωσε τα δύο άτομα.


 
 ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
Πολύ πιο σοβαρά από ό,τι αρχικά είχε φανεί στην αρχή είναι το επεισόδιο που σημειώθηκε πριν από λίγο στη Νεάπολη Θεσσαλονίκης καθώς σύμφωνα με την αστυνομία από τη συμπλοκή ένα άτομα είναι νεκρό ένω ένα ακόμη μεταφέρεται στο νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση.
 Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες το θύμα είναι Έλληνας και το επεισόδιο ξεκίνησε για προσωπικές διαφορές
seleo.gr

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΝΗΜΈΡΩΣΗ
Σοβαρό επεισόδια βρίσκεται αυτή την στιγμή σε εξέλιξη στην οδό Κουντουριώτου στη Νεάπολη Θεσσαλονίκης όπου για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο έχουν έρθει στα χέρια κάτοικοι και μάλιστα ένας έχει βγάλει καραμπίνα και άλλοι κρατούν μαχαίρια. Δύο άτομα τραυματίστηκαν πριν προλάβει να επέμβει η αστυνομία που συνέλαβε τον οπλισμένο με καραμπίνα
Seleo.gr

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου