15.2.14

Το «επιτελείο» Τατούλη προσπάθησε να κρύψει την αλήθεια για το ΠΑΣΟΚ…!

Δεν είχε προλάβει να τελειώσει η σύσκεψη του ΠΑΣΟΚ στην Χαριλάου Τρικούπη και η ομάδα της Εύης ξεκίνησε την παραπληροφόρηση. 
Μέσω του έγκυρου μεν αλλά χρηματοδοτούμενου απο την περιφέρεια Πελοποννήσου Enikos.gr, επιχειρήθηκε η διαστροφή της πραγματικότητας...

Το ΠΑΣΟΚ εξουσιοδότησε τον γραμματέα του Νίκο Ανδρουλάκη μέσα στο Σαββατοκύριακο να κάνει επαφές για το πρόσωπο που θα ηγηθεί της παράταξης.

Καμία σχέση με τον Τατούλη και πολύ περισσότερο καμία προσπάθεια συννενόησης.


Για την ακρίβεια των γεγονότων να σημειώσουμε ότι τα ονόματα των Σταύρου Μπένου, Γιώργου Δέδε, Νάντιας Γιαννακοπούλου αλλά και Γιάννη Πανούση,έπεσαν στο τραπέζι ώς πιθανοί επικεφαλής χωρίς να υπάρχει καμία μεθόδευση απο κανένα.

Σας αποκαλύπτουμε μάλιστα ότι η πρόταση που κρίθηκε απο όλους ως πολύ θετική είναι να πιεστεί πρόσωπο απο τους «58″, που θα μπορέσει να συσπειρώσει το σύνολο των δυνάμεων της δημοκρατικής παράταξης.

Ο γραμματέας του ΠΑΣΟΚ μάλιστα ξεκίνησε τις βολιδοσκοπήσεις απο χθές το βράδυ,γιατί θέλει να καταθέσει έγκαιρα πρόταση στην ηγεσία του κινήματος.

Είναι επίσης αλήθεια ότι ο Βενιζέλος είχε μέχρι πρόσφατα λανθασμένη πληροφόρηση για την Πελοποννησο και του είχε μεταφερθεί ότι το ΠΑΣΟΚ Πελοποννήσου…κόβει τις φλέβες του για τον Τατούλη…!
 (Από το:ppress.gr)

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου