23.5.14

Συνελήφθη 52 χρονος φυγόποινος στον Ταύγετο !!!

 Πρόκειται για τον Χ. Β., ο οποίος κατηγορείται για ηθική αυτουργία στη δολοφονία Αλβανού υπηκόου, και του ανήλικου παιδιού του, στην περιοχή της Θουρίας  που είχε συγκλονίσει το Πανελλήνιο, πριν ενάμιση χρόνο.

Συνελήφθη σήμερα (23.5.2014) το μεσημέρι, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας, όπου παρουσιάστηκε, 52χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσαν Ένταλμα Σύλληψης της Ανακρίτριας Καλαμάτας και Απόφαση του Μονομελούς Εφετείου Κακουργημάτων Καλαμάτας. 
Πιο αναλυτικά:
-Το Ένταλμα Σύλληψης αφορά σε ηθική αυτουργία - από κοινού - στα αδικήματα της ανθρωποκτονίας και της οπλοφορίας και οπλοχρησίας.
- Με την Απόφαση του Εφετείου Κακουργημάτων είχε καταδικαστεί σε συνολική ποινή καθείρξεως -27- ετών και -27- μηνών, για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση εμπορίας ναρκωτικών και κακουργηματικές εκβιάσεις.
Για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του προαναφερόμενου καταζητούμενου είχαν ενταθεί οι εκτεταμένες έρευνες και αναζητήσεις, που διενεργούντο από τις αστυνομικές Αρχές σε όλη την ευρύτερη περιοχή της Πελοποννήσου, με βάση συγκεκριμένο σχέδιο δράσης, λόγω του βεβαρημένου ποινικού του ιστορικού.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου