24.5.14

Πέτρος Τατούλης- "Όσο ισχυρότερη η ετυμηγορία των συμπολιτών μας στη Νέα Πελοπόννησο, τόσο πιο ισχυρή η Περιφέρεια Πελοποννήσου"

"Η εκλογική μάχη θα κριθεί στη δυνατότητα αξιολόγησης των προγραμμάτων που έχουν κατατεθεί και στην εμπιστοσύνη των πολιτών απέναντι στο έργο που έχει επιτελεστεί όλο αυτό τον καιρό" δήλωσε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης σε συνέντευξή του στο Δημοτικό Ραδιόφωνο Τρίπολης την Παρασκευή 23 Μαΐου 2014 και τόνισε ότι "η Περιφέρεια Πελοποννήσου έχει πλέον οντότητα, έχει κύρος, έχει πολιτική βαρύτητα, είναι μια αναγνωρίσιμη Περιφέρεια, με δυναμική παρουσία όχι μόνο στην Ελληνική επικράτεια, αλλά και στο χώρο των Ευρωπαϊκών Περιφερειών".
"Εξαρχής κάναμε μια προσπάθεια εξωστρεφούς προσέγγισης των μεγάλων ζητημάτων που αντιμετωπίζει σήμερα η Περιφέρεια και η χώρα γενικότερα και αυτή τη στιγμή η Περιφέρεια Πελοποννήσου έχει συμμάχους πολύ σημαντικές και ισχυρές οικονομικά, κοινωνικά και πολιτικά Περιφέρειες απ’ όλη την Ευρώπη.  Αυτό αποτελεί κατά τη γνώμη μου σημαντικό κριτήριο του προκρίμματος για τις ερχόμενες εκλογές" σημείωσε επίσης ο κ. Τατούλης και τόνισε ότι "το σχέδιο που συναποφασίσαμε με τους πολίτες της Περιφέρειάς μας υλοποιήθηκε και σε πολλά επίπεδα το έχουμε ήδη ξεπεράσει. Έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στους Πελοποννήσιους συμπολίτες μας, γιατί είμαι πεπεισμένος ότι έχουν αποκτήσει ένα υψηλό επίπεδο ωριμότητας όσον αφορά την κατάθεση απόψεων και προτάσεων που κατατέθηκαν κατά την προεκλογική περίοδο".
"Ο κ. Βουδούρης είναι απελπιστικά ένας μοναχικός άνθρωπος που ως αλεξιπτωτιστής στηρίζει τη δική του παρουσία σε χαλκευμένα ψέματα" τόνισε ο κ. Τατούλης "τα οποία συνεχώς καταρρίπτονται και κάνει ένα ολέθριο, τραγικό σφάλμα, δεν προστατεύει το δημόσιο συμφέρον και το συμφέρον των πολιτών, ως όφειλε να κάνει. Αυτό το απέδειξε με τις τελευταίες του ενέργειες που συνιστούσαν και πάλι μια ιστορία λάσπης, χωρίς να έχουν κανένα πραγματικό γεγονός ως υπόβαθρο, καμία αντικειμενική αλήθεια και δεν πέρασαν λίγες ώρες για να υπάρξει το επίσημο έγγραφο της διάψευσης αυτών των απόψεων από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή".
"Ο κ. Βουδούρης έπρεπε να απαντήσει πάνω σε αυτό το θέμα "γιατί θεωρεί ότι όσοι θέλουν να ψηφίσουν το Σύριζα είναι άνθρωποι χωρίς κρίση, χωρίς γνώμη; Μπορεί να προσπαθεί ο κ. Βουδούρης να τυραννά την ψυχή και την ελευθεροφωνία των ανθρώπων αυτών; Αυτό δημιουργεί αναμφίβολα ακόμα μεγαλύτερο χάσμα απέναντι στον κ. Βουδούρη, στους ψηφοφόρους και στα στελέχη του Σύριζα" συμπλήρωσε ο κ. Τατούλης.
"Αυτά άλλωστε τα λέει ο καινούργιος κ. Βουδούρης, γιατί ο παλιός κ. Βουδούρης και μνημόνια υπέγραψε και την αύξηση των διοδίων υπέγραψε και καλούσε τον Πρωθυπουργό της χώρας τότε να πάρει μέτρα για τους υπουργούς που δεν τρέχουν τις μεταρρυθμίσεις, πρόσθεσε ο κ. Τατούλης και δήλωσε ότι "όλοι αυτοί οι επίδοξοι μάγοι δεν κουβαλάνε τίποτα άλλο στο σακίδιό τους παρά μιζέρια, κακομοιριά και επιπλέον προβλήματα και μνημόνια για τον τόπο. 
Αυτοί οι άνθρωποι είναι που θέλουν να φέρουν ένα νέο μνημόνιο στην Περιφέρεια Πελοποννήσου. 
Αν δεν είχαμε προχωρήσει με αυτό το ώριμο σχέδιο, με την αποφασιστικότητα που μας διακρίνει και με την πολύ δουλειά, είναι σίγουρο ότι σήμερα θα είχαν επιβληθεί πρόστιμα στην Περιφέρεια Πελοποννήσου πάνω από 300 εκατομμύρια σε μια τριετία και τα οποία θα τα πληρώσουν οι απλοί πολίτες της Πελοποννήσου".
"Είμαι βέβαιος ότι αυτή την προσπάθεια, όπως τη στήριξαν την προηγούμενη Κυριακή οι Πελοποννήσιοι συμπολίτες μας, την επόμενη Κυριακή θα μας δώσουν ακόμα ισχυρότερη ετυμηγορία για να μπορέσουμε να πραγματώσουμε το όραμά μας, το όραμα όλων των συμπολιτών μας, όπου και αν ανήκουν πολιτικά για μια ισχυρή Πελοπόννησο, δήλωσε τέλος ο κ. Τατούλης και συμπλήρωσε ότι "κανένας δεν μπορεί πλέον να σταματήσει το δρόμο της Περιφέρειας Πελοποννήσου. Όλοι ενωμένοι και ισχυροί μέσω της ισχυρής λαϊκής ετυμηγορίας της προσεχούς Κυριακής θα συνεχίσουμε με μεγαλύτερο κουράγιο, με μεγαλύτερα κίνητρα, με περισσότερη δουλειά το δύσκολο δρόμο που διαλέξαμε για να αποδείξουμε ότι εμείς στην Πελοπόννησο μπορούμε να τα καταφέρουμε, για να τονώσουμε με το παράδειγμά μας την προσδοκία της χώρας. Όσο ισχυρότερη η ετυμηγορία των συμπολιτών μας στη Νέα Πελοπόννησο, τόσο πιο ισχυρή θα γίνει η Περιφέρεια Πελοποννήσου στην επόμενη πενταετία και είμαι σίγουρος ότι αυτό θα αποδειχθεί στις προσεχείς εκλογές της Κυριακής 25 Μαΐου".   

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου