10.5.14

Πήραν άδεια και άφησαν την 6η Υγειονομική Περιφέρεια στον Αυτόματο

Στον αυτόματο πιλότο έχουν βάλει ελέω εκλογών ναι από τις μεγαλύτερες υγειονομικές περιφέρειες της χώρας ο Διοικητής και ο Υποδιοικητής της 6ης ΥΠΕ κ.κ. Π. Κατσίβελας και Τάκης Αντωνακόπουλος.
Οι δύο «κεφαλές» στη λειτουργία της Δημόσιας Υγείας στην περιοχή λόγω εκλογών - έχουν πάρει άδεια - με αποτέλεσμα μια από τις μεγαλύτερες υγειονομικές περιφέρειες της χώρας να είναι ακέφαλες.
Να σημειωθεί πως και οι δύο ασχολούνται με τις εκλογές , αλλά πάνω στη σπουδή τους να ασχοληθούν με τα ...κοινά ,δεν φρόντισαν και δεν μπήκαν στον κόπο, να προχωρήσουν σε εκχώρηση αρμοδιοτήτων, με αποτέλεσμα την ταλαιπωρία εκατοντάδων ασφαλισμένων στην περιοχή.
Όλη η λειτουργία του δημόσιου συστήματος υγείας ουσιαστικά μέχρι νεοτέρας βρίσκεται στον αέρα, ενώ μετά τις διαμαρτυρίες ασφαλισμένων - δεν έχουν φροντίσει οι αρμόδιοι να ορίσουν καν επιτροπές στο ΠΕΔΥ - δόθηκε πριν από λίγα εικοσιτετράωρα σε διοικητές των καταστημάτων του ΙΚΑ και του πρώην ΕΟΠΥΥ προφορική !!! εντολή για τη συγκρότησή τους με δική τους ευθύνη!!!Αποκορύφωμα των όσων διαδραματίζονται στην περιοχή λόγω απουσίας των δυο διοικητών της 6ης ΥΠΕ και η αδυναμία εξεύρεσης λύσης στην έγκριση των κονδυλίων για την προμήθεια τροφείων και αναλώσιμων ατόμων με ολική αναπηρία οι συγγενείς των οποίων απλά πληροφορούνται πως οι αρμόδιες επιτροπές δεν έχουν συγκροτηθεί και πως αυτό δεν μπορεί να γίνει καθώς χρειάζεται η έγκριση από επιτροπές οι οποίες ωστόσο δεν έχουν συσταθεί

πηγή

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου