" Το Καπηλειό " Ζωντανή μουσική με τραγούδια της παρέας κάθε Σάββατο βράδυ και μεσημέρι Κυριακής
" Το Καπηλειό " με ένα ξεχωριστό εσωτερικό διάκοσμο, σε μία αίθουσα αρκετών τετραγωνικών μέτρων, κατάλληλη για να φιλοξενήσει κάθε είδους εκδήλωση που επιθυμείτε.

10.5.14

The Voice: Η Μαρία Έλενα είναι η μεγάλη νικήτρια!

Έξι μήνες πέρασαν κιόλας από το πρώτο επεισόδιο του μουσικού σόου που προβλήθηκε στον αέρα και πραγματικά μοιάζει σαν να ήταν χθες. Υπέροχο και φρέσκο κράτησε την καλύτερη παρέα στο τηλεοπτικό κοινό, συστήνοντας παράλληλα μια σειρά από τραγουδιστές μοναδικούς, άλλους επαγγελματίες, άλλους στα πρώτα βήματά τους, που αγαπήθηκαν αμέσως.
Γι’ αυτό άλλωστε και το κανάλι πήρε την απόφαση να υπάρξει και δεύτερο, το οποίο ανακοίνωσε απόψε επίσημα ο παρουσιαστής -αλλά και ένα, αποκλειστικά για παιδιά ταλαντούχα έως 15 χρονών.
Λίγο πριν τη μεγάλη ανακοίνωση, ο Αντώνης Ρέμος συνάντησε στη σκηνή τον Στέφανο Κορκολή και μαζί ερμήνευσαν μια σειρά από τραγούδια που όλοι έχουμε ξεχωρίσει.
Η αγωνία όμως δεν έλεγε να σταματήσει. Η Μαρία Έλενα Κυριάκου και η Αρετή Κοσμίδου, παρέα με όλα τα παιδιά στα παρασκήνια, περίμεναν την ώρα που θα τους καλούσε δίπλα του ο Γιώργος Λιάγκας.
Η στιγμή αυτή έφτασε. Νικήτρια του The Voice είναι η Μαρία Έλενα Κυριάκου!
Να σημειώσουμε πως η μεγάλη δημοσκόπηση του Peoplegreece.com έπεσε μέσα 100% στην κατάταξη των τεσσάρων φιναλίστ!

Peoplegreece.com

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου