8.5.14

Ξεκινούν οι εργασίες κατασκευής Περιφερειακών ιατρείων της Μεσσηνίας !

Μέσα στο Μάιο ξεκινούν οι εργασίες κατασκευής των Περιφερειακών Ιατρείων Πεταλιδίου και Μεθώνης συνολικού προϋπολογισμού 577.000 € και ακολουθούν τον Ιούνιο η έναρξη των εργασιών για ΠΙ Βλαχόπουλου προυπ. 260.000 € και της αναδιαρρύθμισης του ισογείου του Γ.Ν.-Κ.Υ. Κυπαρισσίας προϋπ. 1.250.000 €.
Αυτές είναι οι νεότερες εξελίξεις αφού εκδικάστηκαν οι προσφυγές από την Επιτροπή του άρθρου 68  που είχαν υποβληθεί από τις εταιρίες που συμμετείχαν στους αντίστοιχους διαγωνισμούς. Και τα τέσσερα ανωτέρω έργα έχουν ενταχθεί στο ΠΕΠ Πελοποννήσου και αναμένεται μέχρι το τέλος του 2014 να έχουν ολοκληρωθεί.
Ο Διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Μεσσηνίας κ.Γεώργιος Μπέζος με αφορμή την παραπάνω εξέλιξη σημείωσε:
«Ύστερα  από αρκετό καιρό, λόγω διοικητικών διαδικαστικών κωλυμάτων που έπρεπε να ολοκληρωθούν, σημαντικές παρεμβάσεις που έχουμε σχεδιάσει σε δομές της Α’θμιας φροντίδας υγείας παίρνουν σάρκα και οστά.
Τις αμέσως επόμενες εβδομάδες ξεκινούν οι εργασίες για την υλοποίηση και των τεσσάρων (4) βασικών έργων:
1. Κατασκευή Π.Ι. Πεταλιδίου-Δήμου Μεσσήνης, Π/Υ 307.000 €
2. Κατασκευή Π.Ι.Μεθώνης-Δήμου Πύλου Νέστωρος, Π.Υ 270.000 €
3. Κατασκευή Π.Ι. Βλαχόπουλου Δήμου Πύλου Νέστωρος, Π/Υ 260.000 €
4. Αναδιαρρύθμιση ισογείου των εξωτερικών ιατρείων-Διοίκησης του Γ.Ν.-Κ.Υ.Κυπαρισσίας, Π/Υ 1.250.000 €
Θέλω να ευχαριστήσω θερμά τον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου καθώς και τους Δημάρχους Πύλου, Μεσσήνης και Τριφυλλίας για την άψογη συνεργασία που είχαμε όλο το προηγούμενο διάστημα, προκειμένου να ωριμάσουν, να ενταχθούν και να είμαστε έτοιμοι σήμερα για την υλοποίηση των παραπάνω έργων»

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου