6.9.14

"Κατάληψη " από 4.000 αστυνομικούς της Θεσσαλονίκης !

Υπό αυστηρά μέτρα ασφαλείας ανοίγει σήμερα τις πύλες της η 79η ΔΕΘ, η οποία θα εγκαινιαστεί από τον πρωθυπουργό Αντ. Σαμαρά , εν μέσω διαδηλώσεων από φορείς και συνδικάτα.
 Στη Θεσσαλονίκη έχουν αναπτυχθεί περίπου 4.000 αστυνομικοί, από την Αθήνα και άλλες περιοχές της χώρας, ενώ στη διάρκεια των διαδηλώσεων ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις θα βρίσκονται σε κεντρικούς δρόμους της πόλης, όπως επίσης μέσα στις εγκαταστάσεις της ΔΕΘ, στο Συνεδριακό Κέντρο «Ι. Βελλίδης», όπου αναμένεται να στηθούν οδοφράγματα, στο υπουργείο Μακεδονίας - Θράκης, πέριξ του ΑΠΘ και αλλού.
Από αέρος θα παρακολουθεί τις πορείες ελικόπτερο της ΕΛΑΣ, ενώ τρεις εισαγγελείς θα επιβλέπουν τα αστυνομικά μέτρα.
Υπενθυμίζεται ότι ήδη από χθες, σε ισχύ έχουν τεθεί έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που προβλέπουν μεταξύ άλλων απαγόρευση κυκλοφορίας των οχημάτων σε κεντρικούς δρόμους της πόλης.
Την έκθεση θα εγκαινιάσει στις 10.30 το πρωί ο πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς, στο συνεδριακό κέντρο «Ι. Βελλίδης». Στη συνέχεια ο Πρωθυπουργός θα περιηγηθεί σε περίπτερα της Έκθεσης.
Το «παρών» στην τελετή εγκαινίων αναμένεται να δώσει και ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής, ο οποίος θα βρίσκεται στο ακροατήριο κατά την ομιλία του Πρωθυπουργού.
Αύριο στις 13:00 ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, ενώ μία ώρα νωρίτερα, στις 12:00, θα έχει συνάντηση με τη διοίκηση της ΔΕΘ Helexpo.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου