6.9.14

Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε. - Πρόγραμμα Ειδίκευσης στη Συμβουλευτική και τον Προσανατολισμό

Το Πρόγραμμα Ειδίκευσης στη Συμβουλευτική και τον Προσανατολισμό της  Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε. ανοίγει –για πρώτη φορά- τις πύλες του σε 500 πτυχιούχους!

Η Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε., ανταποκρινόμενη στις σύγχρονες ανάγκες, θα δεχθεί –για πρώτη φορά φέτος- στο πλαίσιο του Προγράμματος Ειδίκευσης στη Συμβουλευτική και τον Προσανατολισμό (Π.Ε.ΣΥ.Π.), προγράμματος μεταπτυχιακού επιπέδου, έναν ιδιαίτερα μεγάλο αριθμό φοιτητών, στους οποίους θα προσφέρει την δυνατότητα της απόκτησης του Πιστοποιητικού Ειδίκευσης στη Συμβουλευτική και τον Προσανατολισμό
Το Πρόγραμμα Ειδίκευσης στη Συμβουλευτική και τον Προσανατολισμό (Π.Ε.ΣΥ.Π.) προσφέρει την ευκαιρία ειδίκευσης στη Συμβουλευτική και τη Συμβουλευτική Σταδιοδρομίας σε 500 συνολικά πτυχιούχους, ανεξάρτητα από την ειδικότητά τους.
Το Πρόγραμμα Ειδίκευσης στη Συμβουλευτική και τον Προσανατολισμό (Π.Ε.ΣΥ.Π.) της Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε. θα υλοποιηθεί στις πόλεις ΑΘΗΝΑ, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ, ΒΟΛΟ, ΡΟΔΟ, ΜΥΤΙΛΗΝΗ, ΚΟΖΑΝΗ, ΣΑΠΕΣ, ΑΡΓΟΣ, είναι ετήσιας διάρκειας και τα μαθήματα διεξάγονται 3 ημέρες την εβδομάδα, απογευματινές ώρες ώστε να εξυπηρετούνται και οι εργαζόμενοι φοιτητές.
Το Πρόγραμμα Ειδίκευσης στη Συμβουλευτική και τον Προσανατολισμό (Π.Ε.ΣΥ.Π.) προσφέρει επιστημονική γνώση και επαγγελματικές δεξιότητες υψηλού επιπέδου για τη δημιουργία εξειδικευμένου επιστημονικού δυναμικού σε θέματα των επιστημών της συμβουλευτικής, συμβουλευτικής ψυχολογίας, συμβουλευτικής σταδιοδρομίας και επαγγελματικού προσανατολισμού.  
Το Πρόγραμμα Ειδίκευσης στη Συμβουλευτική και τον Προσανατολισμό (Π.Ε.ΣΥ.Π.) της Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε. προσφέρει στους αποφοίτους του τη δυνατότητα να εργαστούν ως Σύμβουλοι, Λειτουργοί Συμβουλευτικής και Προσανατολισμού, σε τρεις τομείς: Δημόσιο, Ιδιωτικό   και της Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Μπορούν να εργαστούν τόσο στην εκπαίδευση, όσο και στον τομέα της απασχόλησης ή σε άλλες Υπηρεσίες ή Οργανισμούς εφαρμογής του θεσμού Συμβουλευτικής και Επαγγελματικού Προσανατολισμού (πχ. στα γραφεία διασύνδεσης των Πανεπιστημίων και ΤΕΙ, στα Ινστιτούτα Διαβίου Μάθησης, στη Γενική Γραμματεία Νέας Γενιάς, στη Γενική Γραμματεία Εκπαίδευσης Ενηλίκων, στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, σε Κέντρα Συμβουλευτικής και Προσανατολισμού, σε Κέντρα Συμβουλευτικής Στήριξης Νέων και Ενηλίκων, στον ιδιωτικό τομέα).
Για πληροφορίες και υποβολή ηλεκτρονικών αιτήσεων οι υποψήφιοι μπορούν να επισκεφθούν τις ιστοσελίδες: www.aspete.gr και aspete.eap.gr

Πληροφορίες : υπεύθυνη του Π.Ε.ΣΥ.Π. της Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε., καθηγ. Καλούρη Ράνυ, rkalouri@aspete.gr,  τηλ.: 210 2896757

Η διάρκεια υποβολής αιτήσεων ξεκίνησε από τις 28 Αυγούστου 2014 και λήγει στις 15 Σεπτεμβρίου 2014.
Η Ηλεκτρονική Κλήρωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 17 Σεπτεμβρίου 2014.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου