31.10.14

ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΥΧΕΡΟΣ - Φρενίτιδα για τον τζακ ποτ των 14 εκατ. ευρώ στο Τζόκερ


Φρενίτιδα για τον τζακ ποτ των 14 εκατ. ευρώ στο Τζόκερ

Το ενδιαφέρον ακόμα και ανθρώπων που δεν έχουν παίξει ποτέ στη ζωή τους Τζόκερ προσελκύει το νέο τζακ ποτ, το 14ο στη σειρά, που έγινε χτες το βράδυ ανεβάζοντας το πολυπόθητο ποσό στα 14 εκατομμύρια ευρώ.
Το ποσό αυτό είναι το δεύτερο μεγαλύτερο των τελευταίων χρόνων, έπειτα από τον Απρίλιο του 2010, οπότε είχαν κληρωθεί 19,2 εκατομμύρια ευρώ. Τότε τα χρήματα είχαν μοιραστεί τρεις υπερτυχεροί, τώρα οι τυχεροί… αναζητούνται.
Όπως θυμάται, ο πρόεδρος της Ένωσης Επαγγελματιών Πρακτόρων ΟΠΑΠ Αττικής, Γιώργος Πουλημάς, ο οποίος διατηρεί πρακτορείο στη Δάφνη, το μεγαλύτερο ποσό που έχει κερδίσει ένα μόνο άτομο σε κλήρωση του Τζόκερ ήταν 11 εκατομμύρια ευρώ.
Τώρα το ποσό των 14 εκατομμυρίων ευρώ ελπίζει ότι θα κερδίσει πλήθος κόσμου, που από το πρωί συρρέει στα πρακτορεία του ΟΠΑΠ για να καταθέσει τα δελτία. «Μπαίνουν σήμερα στο πρακτορείο ακόμα και άνθρωποι που δεν έχουν παίξει ποτέ Τζόκερ και μας ζητούν να τους μάθουμε πώς παίζεται», λέει στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο κ. Πουλημάς.
Άλλοι εξομολογούνται στους πράκτορες ότι αναζητούν το ποσό που θα τους βοηθήσει να λύσουν τα προβλήματά τους, καθώς δεν το βλέπουν απλά ως ένα παιχνίδι, αλλά ως μέσο επιβίωσης.
Η κίνηση στα πρακτορεία είναι αυξημένη, ωστόσο μεγαλύτερη αναμένεται η συμμετοχή αύριο και κυρίως την Κυριακή, λίγες ώρες πριν από την κλήρωση. Ωστόσο, όπως υπογραμμίζει ο κ. Πουλημάς, τα τελευταία πέντε χρόνια δεν γίνονται στα τζακ ποτ οι ουρές που σημειώνονταν κάποτε. «Με την οικονομική κρίση τα χρήματα του κόσμου είναι περιορισμένα και δεν τους περισσεύουν για να παίξουν», τονίζει.
Είναι πάντως γεγονός ότι όσο αυξάνεται το ποσό που θα κληρωθεί, πολλαπλασιάζονται και οι διεκδικητές. Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι για τη χτεσινή κλήρωση κατατέθηκαν πάνω από 3 εκατομμύρια δελτία και συμπληρώθηκαν 22,4 εκατομμύρια στήλες, που «διεκδικούσαν» τα 11 εκατομμύρια ευρώ που μοίραζε το Τζόκερ. Ο αριθμός των στηλών ήταν αυξημένος κατά 30% σε σχέση με την κλήρωση της προηγούμενης Κυριακής 26 Οκτωβρίου, οπότε θα μοιραζόταν το ποσό των 9 εκατομμυρίων ευρώ.
Η κατάθεση δελτίων γίνεται μέχρι το βράδυ της Κυριακής 2 Νοεμβρίου στις 8:30 και η κλήρωση θα γίνει μισή ώρα αργότερα.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου