31.10.14

Αυτά που δεν μας έδειξαν - Παρέλαση στα «Χρόνια της Χολέρας» …

kRz1faDΤελικά αυτοί που διαμαρτύρονται για τις παρελάσεις πρέπει να το ξανασκεφτούν …Προσωπικά δεν θα με ενδιέφερε  να πάω σε μια Παρέλαση των Ενόπλων Δυνάμεων της Πατρίδος μου όπου δεν θα με θέλουν  να παραστώ ούτε εμένα αλλά ούτε και τα παιδιά μου!
Αν αυτήν εδώ η Παρέλαση έγινε για τους λίγους και τους Εκλεκτούς να μας λείπει ,εμάς μας λείπει η Παρέλαση της Θεσσαλονίκης που κατεβαίναμε στην Παραλία για να καμαρώσουμε τα παιδιά μας και όχι τους απόμαχους της Πολιτικής και τους Αποστράτους περασμένων ετών !
GTouqON
Μας λείπει η ημέρα της νίκης και η μέρα που χαιρετούσαμε από κοντά τους Φαντάρους μας …Ποιος ξεχνάει την εποχή που γυρίζοντας από την Άσκηση κατακουρασμένοι και ταλαιπωρημένοι με τα λασπωμένα άρβυλα να περνάς μέσα από την Νέα Ζίχνη Σερρών  και να βγαίνουν τα παιδιά του Σχολείου να σε χειροκροτούν ! Σκηνές μοναδικές !
Εμείς σας δίνουμε κάποιες εικόνες από την Παρέλαση της Θεσσαλονίκης που τα Κάγκελα και οι Αστυνομικοί φυλάνε τους Πολιτικούς από τα παιδιά μας !(φώτο)
Θεσσαλονικείς στις ταράτσες , στα κτίρια και στα μπαλκόνια αλλά και στην αρχή και στο τέλος της Παρέλασης ,άνθρωποι που διψάνε να καμαρώσουν τα παιδιά τους …
UtzunMT

29pwr4r
yMb29AD
WgxQdkO
T7Bcug8
pkjsf8d
LO4Rg8T
lMKKIWL
kRz1faD
IAHrDZF
HijzWnj
GTouqON
GH4ADow
CdZGNdo
auLaWBw
aq4lI6K




 veteranos.gr

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου